De multe ori, soţia prinţului Harry a fost surprinsă purtând această coafură, care pare să se i potrivească perfect, indiferent de vreme, outfit sau de ocazie.  Potrivit byrdie.co.uk, există mai multe motive pentru care Meghan Markle alege să îşi strângă părul într-un coc jos. 


1. Se potriveşte cu orice pălărie

În afară de o pălărie imensă la plajă sau de o şapcă sport, evenimentele din viaţa noastră de zi cu zi nu cer pălării elegante. Însă trebuie să recunoaştem că părul ducesei arată impecabil chiar şi sub pălărie.


2. Tranziţia perfectă spre o coafură de seară

Având o viaţă plină, Meghan nu are suficient timp să îşi rearanjeze părul între evenimente. Atunci când îl ţii prins toată ziua, poţi fi sigură că la finalul zilei vei avea nişte bucle superbe.


3. Coafura perfectă pentru zilele călduroase

E o modalitate perfectă de a te simţi bine în zilele toride de vară. Ultimul lucru pe care ţi-l doreşti este să ţi se lipească părul de spate.


4. Se face uşor şi rapid

Cel mai probabil, un stilist îi aranjează părul ducesei înainte de fiecare apariţie publică, însă nu trebuie să fie un coc finisat perfect pentru a arăta bine. Îţi poţi face şi tu un astfel de coc "ciufulit".