De ce Meghan Markle nu a stat alături de Regină şi de Kate Middleton de Remembrance Day? Este o întrebare care se află pe buzele multora. Pe 11 noiembrie, 11.000 de britanici au plecat într-un marş tăcut care marchează 100 de ani de la sfârşitul Primului Război Mondial. 

Familia Regala a Marii Britanii a privit defilarea de pe un balcon aflat în apropierea Cenotafului dedicat celor care au pierit în război. La ceremonie au participat Regina, Camilla, soţia Proinţului Charles, Kate Middleton şi Meghan Markle. Fanilor regali nu le-a scăpat însă un amănunt evident.

Meghan Markle nu a stat alături de Regină şi de Kate Middleton de Remembrance Day. Acest lucru li s-a părut bizar. Ducesa de Sussex a stat alături de Elke Büedenbender, soţia preşedintelui german, Frank-Walter Steinmeier. Acestea se aflau la alt balcon, alt geam.

Unii fani ai Ducesei au interpretat decizia Reginei ca pe un act diplomatic. Aceştia au ajuns la concluzia că suverana Marii Britanii ar fi rugat-o pe Meghan să-i ţină companie, un semn clar că Elisabeta a II-a are încredere în calităţile diplomatice ale noii sale nepoate.

Mulţi fani cred însă că Meghan Markle a căzut în dizgraţiile Reginei Elisabeta. Aceştia consideră că nealăturarea celor două a fost o insultă la adresa lui Meghan Markle, gravidă cu primul copil al ei şi al Printului Harry. Joe Little, editor al revistei Majesty, a declarat pentru People că totul are legătură, cu o anumită ierarhie regală.

Meghan Markle a stat în spate şi în cadrul Trooping The Colour. Alături de ea a fost soţul ei, Prinţul Harry, care a stat şi el în spate. În primul rând au stat Regina Elisabeta, Kate şi William, Charles şi Camilla, plus toţi copiii familiei. ”Nu a fost nimic intenţionat, însă William, fiind fratele mai mare, a stat mai în faţă cu soţia lui”, a punctat Joe Little.