Care este motivul pentru care nu ai noroc în dragoste, în funcţie de zodia ta, află mai jos:

Berbec

Ca Berbec, eşti într-o permanentă căutare de aventură.

Cu alte cuvinte, eşti cam peste tot! Dacă cineva nu îţi îndeplineşte toate aşteptările şi dorinţele, ai tendinţa de a te plictisi de acea persoană. Îţi distrugi relaţiile pentru că vrei ca ele să îţi ofere întotdeauna aventură. Uneori, a fi alături de cel pe care îl iubeşti este o aventură în sine, nu trebuie întotdeauna să faci ceva nou pentru a te distra cu cineva.

Citeşte şi: Fecioară şi Scorpion, printre cele 5 zodii născute cu stea în frunte. Adoră banii, dar şi banii îi adoră pe ei

Taur

Ca Taur, nu poţi să laşi trecutul în urmă.

Oricât timp ar trece, ai tendinţa de a ţine ranchiună şi de a folosi situaţii din trecut împotriva partenerului de viaţă. Îţi distrugi relaţiile făcând acest lucru. Nu uiţi şi nu ierţi pe deplin, iar asta pune presiune asupra vieţii tale sentimentale. Dacă cineva îţi greşeşte în vreun fel, probabil că va plăti pentru tot restul vieţii.

Gemeni

Ca Gemeni, modul de gândire ţi se schimbă constant.

Ţi-e greu să ai un punct de vedere ferm asupra unei situaţii sau unei persoane. Îţi distrugi relaţiile crezând că iarba ar putea fi mai verde în altă grădină, în loc să uzi locul unde te afli acum. Nu vei avea noroc în dragoste până nu vei renunţa la ideea că te aşteaptă ceva mai bun în altă parte. Concentrează-te pe ceea ce ai în prezent şi apreciază-l înainte de a-l pierde, scrie eva.ro.

Citeşte şi: Primul horoscop al decadelor îţi spune cum îţi merge până în 2050. Succesul începe din anul 2020 pentru Taur

Rac

Ca Rac, trebuie să deţii controlul absolut într-o relaţie.

S-ar putea să descoperi că eşti foarte sufocant şi stresant pentru partenerul tău. Şi asta se întâmplă pentru că vrei să cunoşti chiar şi cel mai mic detaliu despre el în fiecare moment. Vrei ca relaţiile tale să fie profunde şi adevărate, lucru care e grozav. Dar, uneori, intensitatea ta poate fi prea mult pentru cel de lângă tine, ceea ce îl poate îndepărta complet. Trebuie să îi oferi spaţiu pentru a respira, apoi va veni singur la tine!

Află care sunt defectele celorlalţi nativi, aici