Despre Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au spus multe, de-a lungul timpului, iar unul dintre cele mai controversate subiecte a fost motivul pentru care părinţii ei refuză să-l cunoască. Lidia a vorbit, însă, despre acest aspect în cadrul emisiunii Xtra Nght Show şi a dezvăluit de ce aceştia nu s-au întâlnit. 
„Nu o să îi cunoască până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata a zis că are cinci fete şi şase băieţi. Dacă vă cunosc toţi iubiţii…”, a declarat Lidia Buble. 
De asemenea, ea a mărturisit că l-a surprins pe Răzvan Simion uitându-se la predicile pastrorilor din biserica din care ea face parte. „Şi stai că Răzvan a zis că mai întâi o să fie botezul lui şi după nunta! El aşa a zis, acu’ nu ştiu. El mi-a mai zis treaba asta şi să ştii că l-am prins de foarte multe ori, nu ştia că sunt în casă sau intram tiptil şi se uita pe telefon la predicile pastorilor de la noi de la biserică. Răzvan ştie Biblia mai bine decât mine. De multe ori îmi răspunde în versete”, a adăugat ea. 
Lidia Buble şi Răzvan Simion trăiesc o poveste de iubire de câţiva ani, la scurt timp după ce matinalul de la Antena 1 s-a despărţit de Diana Simion, alături de care are doi copii, Ianca şi Tudor.