Primăvara, nuanţele pastelate sunt în trend. Se poartă modele cu flori sau buline. Vara se poartă culori intense care evidenţiază bronzul. Cu toate astea, sunt femei care preferă ca ţinutele lor de toamnă sau iarnă să fie prezente şi în anotimpurile viu colorate.

De ce poartă femeile haine negre?

Studiu al percepţiei

Culorile pe care le alegem ne fac să ne simţim bine, susţine un studiu. Participanţii lui au ales în proporţie de 56% negrul ca şi culoare vestimentară. Au asociat culoarea cu seriozitate, maturitate, responsabilitate şi încredere în forţele proprii.

Negrul mai reprezinta şi putere de atracţie, dar şi inteligenţă. Participanţii au ales această culoare pentru întâlniri, nunţi, petreceri, excursii şi multe alte ocazii.

Femeile vor să fie puternice

Negrul e asociat cu prestigiul şi încrederea în sine. Motiv pentru care multe femei optează pentru haine negre. Vor să arate că sunt capabile de noi provocări şi sunt entuziasmate de ceva nou. Negrul le dă femeilor sentimentul de siguranţă.

Ţinutele cu această culoare le oferă protecţie, le ajută să aibă încredere în ele, în puterea lor de atracţie şi să arate elegant, în orice situaţie.

Citeşte şi: Pantaloni scurţi la modă în 2019. Cei de ciclism sunt un must-have

Modă

Unele femei poartă negru pentru că este o culoare care se potriveşte toată ziua. Poate fi vorba de o alegere dictată de trendurile din fashion. Negrul se potriveşte cu orice altă culoare, motiv pentru care e mereu la modă.

Citeşte şi: Genţi la modă în 2019. Cinci modele cu care nu vei da greş în acest an

Femeile cumpără adesea haine negre pentru a le potrivi cu ce au deja in dreessing. Le este mai uşor să combine ţinute şi să economisească timp. În topul motivelor pentru care femeile poartă des haine negre este faptul că par mai slabe. Da, negrul îţi subţiază talia sau picioarele, motiv pentru care femeile îl poartă des.

Citeşte şi: Rochii de primăvară 2019. Se poartă volanele, umerii bufanţi şi tricotul

Sursa: eva.ro