Britney Spears (39 de ani) şi Sam Asghari (27 de ani) s-au cunoscut în anul 2016, pe platourile de filmare ale unui videoclip. Sam este actor şi antrenor de fitness, s-a născut în Teheran, Iran, iar la vârsta de 12 ani s-a mutat în Los Angeles. Potrivit presei internaţionale, iubitul cu 12 ani mai tânăr o ţine în formă pe Britney, asta pentru că, din dragoste pentru el, artista a început să facă sport pentru a arăta exemplar.

Citeşte şi: VIDEO Ooops, a făcut-o din nou! După două mariaje nereuşite, Britney Spears s-a logodit cu iubitul ei

Din cauza faptului că Britney Spears a fost până acum sub tutela tatălui ei, artista a fost împiedicată să se căsătorească cu Sam sau să aibă alţi copii, însă după luni de proceduri judiciare, Britney a câştigat lupta acerbă, a ieşit de sub tutela lui Jamie Spears şi îşi poate, în final, oficializa relaţia cu Sam:

„Sunt atât de fericit pentru ea, am fost o coloană vertebrală pentru ea, dar totul a depins de Britney‟, a spus Sam, la premiera filmului „House of Gucci‟. „Ea a fost o stâncă, mă inspiră, îşi iubeşte fanii, aşa că fanii şi efortul ei, fac ca totul să fie posibil. Mă bucur mult pentru ea‟, a completat actorul.

El a spus că a crezut „absolut‟ că Britney va câştiga bătălia juridică: „Este uimitor pentru mine să simt atât de multă dragoste pentru ea şi să văd câţi oameni o iubesc, datorită faptului că şi ea a oferit dragoste altor oameni. Ei doar i-o dau înapoi‟, a spus Sam, care a mărturisit în cadrul aceluiaşi eveniment că îi este şi extrem de recunoscător cântăreţei pentru un lucru special din viaţa lui.

Sam: „Vreau să îi mulţumesc lui Britney atât de mult pentru că...‟