Mereu în căutare de echilibru între muncă şi familie, Balanţele îşi sacrifică propriile nevoi pentru alţii şi sunt fericite doar atunci când sunt cei din jurul lor. 
 
Descoperă de ce trebuie să iubeşti o Balanţă, mai jos: 
 
Este frumoasă - şi la interior şi la exterior
 
Balanţa este frumoasă din toate punctele de vedere. E o persoană sociabilă şi pasională. Ţinutele ei sunt clasice, echilibrate şi subtile, nu are nevoie de haine extravagante pentru a transmite un mesaj. Iese în evidenţă într-un mod plăcut prin simţul umorului, potrivit eva.ro. 
 
Este o fire extrem de romantică 
Să fii cu o Balanţă e ca şi cum ai trăi într-un film de dragoste. Ca partener, Balanţa e cel mai romantic semn din întreg zodiacul. Ea are o imagine de poveste despre iubire şi relaţie şi, ca atare, ia dragostea foarte în serios. Inima ta va fi mereu în siguranţă cu o Balanţă. În relaţiile sale, ea înţelege şi ia întotdeauna în considerare punctul de vedere al celeilalte persoane, încercând să rezolve orice problemă prin compromis. Deseori e dispusă să ia vina asupra ei, decât să strice o relaţie. Vrea ca persoana de lângă ea să fie fericită, iar iubirea ei necondiţionară şi inima sa darnică o fac să aibă o relaţie foarte puternică cu aceasta. 
 
Nu există persoană mai grijulie decât ea
E posibil ca Balanţa să nu fie de acord cu ceea ce ai făcut, dar te poate înţelege. Ea trebuie să se simtă conectată emoţional pentru a se apropia de cineva. Dacă acest lucru lipseşte, dezechilibrul resimţit o înnebuneşte. De asemenea, e raţională, ceea ce înseamnă că urletele şi certurile toxice nu vor funcţiona în cazul ei. În schimb, preferă discuţiile liniştite. E o persoană sensibilă care apreciază bunele maniere, sarcasmul şi care adoră să îi distreze pe ceilalţi.
 
Este o fire încrezătoare
E nevoie de o persoană cu multă stimă de sine pentru a putea rezista lângă o Balanţă. Ea e un lider înnăscut şi atrage atenţia celorlalţi fără să facă mare lucru. Naturaleţea ei este reconfortantă, primitoare şi distractivă. Oamenii se apropie de ea pentru că se simt bine în preajma ei. Balanţa oscilează între independenţă şi supunere, în funcţie de ce consideră corect la momentul respectiv. Îşi doreşte un partener care îi poate oferi sfaturi, sprijin şi care vrea o relaţie sănătoasă, armonioasă şi serioasă.