Pe lângă sound-ul deosebit cu care Delia şi-a obişnuit admiratorii în ultimii ani, când a scos hit după hit, apariţiile sexy ale cântăreţei i-a lăsat fără suflare. Delia apare în ipostaze senzuale şi provocatoare, iar conturile sale de pe reţelele de socializare, precum Instagram, s-au umplut de aprecieri şi de comentarii positive. Prietenii virtuali îi apreciază talentul, vocea, dar şi felul în care arată.

“Delia, eşti o apariţie unică de fiecare dată. Te iubesc!” “Super tare noua ta piesă... O ascult non-stop de aseară. Acum e ora 6.17, mă spăl pe dinţi, fac cafea şi o ascult din nou, non-stop până pe la 10.00. Mulţumesc, Delia!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani pe internet.

Citeşte şi:Andreea Bănică, fără pic de machiaj, pe internet: ”Nici nu te-am recunoscut!”

Videoclipul a fost filmat şi regizat de Bogdan Daragiu, iar în spatele look-ului pe care l-a afişat artista a stat o întreagă armată de specialişti în styling şi make-up.

Artista a lansat de curând şi „Viaţa la ţară”, dar şi single-ul „Rămâi” în colaborare cu The Motans, o piesă care a fost imediat îndrăgită de public, o poveste de dragoste emoţionantă, intensă, cu un videoclip puternic şi sensibil în acelaşi timp, se arată în comunicatul transmis de echipa Deliei.