Cum putem preveni îmbătrânirea mâinilor?

Se spune că mâinile trădează adevărata vârstă a unei persoane. La fel ca tenul,ele sunt expuse permanent variaţiilor de temperatură şi diferitelor agresiuni zilnice. În plus,mâinile interacţionează mult mai des cu apa şi cu detergenţii din produsele de curăţat,ceea ce poate duce la ridarea,uscarea şi,uneori,crăparea pielii. Prin urmare,este foarte important să foloseşti zilnic o cremă hidratantă pentru mâini,cum ar fi Hydrocrema mâini aloe şi migdală.

Care sunt cele mai bune produse pentru mâini?

Cele care conţin ulei de măsline. Un astfel de produs pe care vi-l recomand,deoarece conţine nu doar uleiuri vegetale,ci şi malakit,migdală şi gălbenele,
este Nutricrema mâini cu malakit şi migdală.

Dar cele mai bune produse pentru îngrijirea acestora în sezonul rece?

În timpul iernii,mâinile au nevoie de îngrijire specială. Din cauza aerului uscat şi a temperaturilor scăzute,pielea mâinilor se deshidratează foarte usor,se usucă şi apar crăpături inestetice deranjante. În ajutorul nostru vin produsele pentru îngrijirea mâinilor în sezonul rece care conţin gălbenele,datorită multiplelor calităţi pe care le are această plantă.  Vă aştept să vorbim mai multe despre toate acestea pewww.oana-turcu.ro.