Nimic nu este mai plăcut decât să începi ziua cu o glumă. Până-şi sorb cafeaua colegii tăi,sunt câteva minute tocmai bune pentru un schimb de replici vesele. Îi calmează chiar şi pe cei care au venit la serviciu nervoşi ori supăraţi.

Paratrăsnet pentru fulgerele şefului

Dacă şeful vine pentru o discuţie tensionată,fii pe fază! Poţi interveni cu o remarcă amuzantă,care să abată tunetele şi fulgerele din ochii lui. Dar asta numai dacă ştii că nu eşti vinovată!

Nu lăsa certăreţii să se desfăşoare

Colegii au dispute uneori apărute din senin. Sigur că nu le poţi preveni,dar stă în puterea ta să dezamorsezi starea de conflict. Nu totdeauna merge cu o glumă,dar cu o conversaţie neutră,în care să-i antrenezi şi pe certăreţi,sigur se instaurează calmul.

Organizează mici evenimente

Fie că echipa în care lucrezi aniversează un număr de ani de când este împreună,fie că o colegă a născut de curând,o mică petrecere care să destindă frunţile este mereu o bucurie. Aşa că poţi fi creierul iniţiativei:să strângi o sumă de bani,să faci cumpărăturile necesare,să aranjezi sala în care urmează să se adune colegii.