Broderia spartă

Gulerele, manşetele sau chiar rochiile şi fustele, integral realizate din broderie spartă, te pot face să arăţi interesant şi, în mod cert,deloc banal. Dacă alegi o bluză fără imprimeu,optează pentru o „parte de jos” un pic mai încărcată, colorată sau imprimată. Îţi recomand bluzele pastelate!

Caleidoscop floral

Că se poartă imprimeuri florale, nu mai este de mult o noutate, însă dacă te-ai plictisit de cele banale, acum ai o alternativă. Mai ştii acea metodă de la desen,când erai pusă să faci un fluture, prin îndoirea unei foi,de la jumătate? Culoarea dispusă pe o parte se imprima automat şi pe cealaltă. Anul acesta,găseşti rochii cu imprimeuri în acelaşi stil. Sunt interesante!

Cercei cu pene

Modelele hippy şi detaliile etno, inspirate de cultura amerindiană, pot schimba complet o ţinută simplă! Poartă o pereche de cercei cu detaliu de pene,împreună cu o rochie lungă sau cu o pereche de pantaloni din denim. Bluza ar trebui să fie lejeră,fără prea multe desene ori imprimeuri. Nu încărca ţinuta excesiv!

Dantela

Topurile din dantelă sunt printre cele mai frumoase, delicate şi feminine piese vestimentare din garderoba unei femei, aşa că asigură-te că ai şi tu una. Ţi se pare deplasată
toată acea goliciune? Nu spune nimeni să porţi o bluză din dantelă direct pe piele şi nici doar cu sutien! Eu îţi recomand ca pe dedesubt să încerci un maieu subţire,din satin,în aceeaşi culoare cu bluza.

Printuri aztece

Dacă nu-ţi plac tendinţele florale din ultima perioadă şi simţi nevoia de ceva simplu, corect, cu linii minimale,îţi recomand o rochie cu imprimeu geometric. Nu exagera cromatic,păstrează totul în limite normale şi fii sigură că nuanţele alese se potrivesc cu pigmentul tenului tău şi cu părul.