Cei născuţi în noiembrie sunt pasionaţi de aventuri. Ce poate spune luna în care te-ai născut despre tine

1 personalitate jpg jpeg

Ştiai că luna în care te-ai născut poate spune multe despre personalitatea ta, dar şi despre perspectivele pe care le poţi avea în viaţă? Desigur, evoluţia depinde de doar tine, însă pentru a te remarca, poţi să ţii cont de unele trăsături cu care ai fost înzestrat, din momentul naşterii.

Oamenii sunt unici, însă câteodată aseămănători. Nu există doi oameni la fel, dar există lucruri avute în comun. De pildă, luna de naştere poate fi, la fel ca horoscopul, o hartă a personalităţii. Se spune că persoanele născute în luna martie sunt mai creative, cele născute în luna septembrie mai muncitoare, iar cei născuţi în noiembrie se remarcă prin pasiunea pentru aventuri. Iată ce poate spune luna în care te-ai născut despre tine şi despre viaţa ta!

Ianuarie. Oamenii născuţi în luna ianuarie sunt muncitori, au opinii puterice şi nu le frică să le spună celor din jur ceea ce gândesc. Au tendinţa de a fi încăpăţânaţi şi nu le face plăcere să fie supuşi. Tind să fie lideri buni, însă au probleme în a asculta indicaţiile celor din jur.

Februarie. Persoanele născute în februarie sunt creative, le place să se dedice proiectelor mari şi iubesc conversaţiile profunde. Se plictisesc rapid de oamenii superficiali şi sunt deschise mereu spre noi aventuri.

Martie. Oamenii născuţi în luna martie sunt creativi şi iubesc să viseze. Tind să fie introvertiţi şi liniştiţi, sunt oameni blânzi şi grijulii cu cei din jur, în special cu membrii familiei. Tânjesc la pace şi suferă enorm atunci când persoanele din jur îi dezamăgesc.

Aprilie. Cei născuţi în aprilie sunt căutători de atenţie şi adoră să fie în lumina reflectoarelor. Nu le place să primească comenzi de la alţii, îşi doresc mereu noi aventuri şi caută să fie într-o permanentă adrenalină. De asemenea, le place să vorbească mult şi să se remarce prin zgomot.

Mai. Persoanele născute în mai au tendinţa să se răzgândească brusc şi frecvent. Sunt expresive, le place să cunoască oameni noi şi să se bucure de viaţa socială. Nu le place singurătatea şi se plictisesc uşor.

Iunie. Cei născuţi în această lună le place să economisească bani şi să fie reprezentanţii familiei. Sunt sensibili şi grijulii, dar şi creativi. De asemenea, din cauza sensibilităţii, le este greu să exprime cu adevărat ceea se simt.

Iulie. Oamenii născuţi în iulie sunt aproape la fel de sensibili ca şi cei născuţi în luna iunie, însă tind să fie mai extrovertiţi. Sunt încrezători şi serioşi. La fel ca şi cei născuţi în iunie, obişnuiesc să îşi ascundă sentimentele, însă, nu din timiditate, ci pentru a nu fi dezamăgiţi.

August. Sunt oamenii care preiau întotdeauna conducerea. Adesea, ei gândesc prea mult la lucruri şi se descurcă bine în domenii care implică adesea gândirea critică. Totodată, nu le place să îşi arate latura sensibilă.

Septembrie. Persoanele născute în luna septembrie au aşteptări mari şi câteodată nerealiste de la oamenii din jur. Pentru că le place să muncească, pot fi câteodată şi încăpăţânate în a-şi atinge ţelul. Nu îi vor lăsa niciodată pe cei din jur să se mulţumească cu puţin, pentru că au idealuri înalte.

Octombrie. Cei născuţi în octombrie sunt opusul anotimpului în care s-au născut. În timp ce vremea şi natura se schimbă, ei urăsc schimbarea şi adoră stabilitatea.

Noiembrie. Oamenii născuţi în noiembrie sunt enigmatici, îşi ascund adesea sentimentele, dar nu au prea multe temeri. Au o pasiune mare pentru aventuri şi nu se dau în lături de la schimbări şi de la adrenalină.

Decembrie. Cei născuţi în decembrie sunt cei mai generoşi şi tind să fie mândri de ei şi se realizările lor. Ei muncesc mult şi nu pot sta nemişcaţi foarte mult timp. De asemenea, au o atitudine libertină, lucru pentru care sunt admiraţi de cei din jur.

Sursă foto: Shutterstock