Descoperă ce destin ai în funcţie de ziua de naştere

Numerologia oferă o perspectivă diferită asupra personalității şi a evenimentelor viitoare. Află ce spune despre tine şi destinul tău ziua în care te-ai născut!

image

Învățăturile filosofului şi matematicianului grec antic Pitagora stau la baza numerologiei. Pitagora avea convingerea că lumea fizică este o amalgamare a vibrațiilor energetice ale numerelor. Nu trebuie să fii matematician pentru a explora magia numerologiei. Ai nevoie doar de un pix, hârtie sau cel mai apropiat calculator.

Află-ţi numărul destinului!

Începe prin a vedea ce spune despre tine numărul zilei în care te-ai născut, apoi descoperă care este numărul destinului tău! Trebuie să reduci pur și simplu cifrele până când ajungi la un număr dintr-o singură cifră, excluzând 11 și 22, care sunt considerate numere maestre – sugerează o energie vibrațională mai puternică decât numerele lor rădăcină, 2 și 4.

11

Dacă ai numărul destinului 11, un număr maestru, atunci scopul tău este de a te vindeca pe tine însăţi și pe ceilalți. Darurile tale intuitive sunt rezultatul unor circumstanțe extreme de viață. În numerologie, acest număr este conectat la iluminarea spirituală, conștientizarea și echilibrul filozofic.

22

Numărul maestru 22 extinde vibrațiile numărului 4. Este inspirat să fuzioneze tangibilul și intangibilul. Abilitățile tale sunt, de obicei, un produs secundar al instabilității copilăriei timpurii care alimentează gândirea inovatoare. Harnic, creativ și de încredere, ai mereu misiunea de a te transforma şi de a căuta provocări.

1

Numărul 1 este relaţionat cu acțiunea și inițierea. Dacă acesta este numărul tău al destinului, ai o fire independentă și abilități de conducere. Într-o zi proastă, poţi face puțin pe șefa sau tinzi să fii lăudăroasă, ascunzând orice nesiguranță în spatele importanței de sine. Uneori, rămâi singură sau simţi nevoia de a fi sprijinită de cei dragi.

Citește și Cifra destinului îţi dezvăluie partenerul potrivit. Eşti compatibil sau nu cu persoana aleasă?

2

Eşti sensibilă, intuitivă. Cauţi echilibrul, armonia. Îţi asumi rolul de mediator şi reuneşti forțele disonante prin bunătate, empatie. Eşti pricepută la schimbări subtile de energie și nuanțe emoționale. Poţi ajunge să te simţi subapreciată, dar trebuie să eviţi să cauţi validarea celorlalţi, ci să realizezi că echilibrul tău există deja în interior.

3

Pentru tine, comunicarea este primordială. Numărul 3 reprezintă esența creației. Eşti foarte talentată în exprimare. Munca ta îi inspiră, îi motivează și îi înalță pe ceilalți. Găsești bucurie în a-i face pe alții să zâmbească. Eşti cunoscută şi ca un om capricios. Dacă te simţi neînțeleasă, te poţi retrage complet. Cu o imaginație atât de activă, este bine să găseşti momente de liniște pentru a te reseta şi reîncărca.

4

Eşti practică, muncitoare, responsabilă. Vibrația numărului 4 se concentrează pe crearea de sisteme logice care pot sprijini creșterea. Există o soliditate la 4 care se poate transforma rapid în rigiditate. Trebuie să-ţi aminteşti că regulile sunt menite să îmbunătățească, nu să inhibe. Este ușor să devii încăpățânată, de aceea ar fi bine să înveţi să te relaxezi și să gândeşti altfel decât majoritatea.

5

Aventuroasă și nerăbdătoare, tu ai un stil de viaţă definit prin libertate. Trebuie să experimentezi lumea prin toate simțurile. Pentru tine, lecțiile de viață se dobândesc prin acte spontane de curaj. Eşti cunoscută pentru spiritul jucăuș, impulsivitate și vitalitate. Pe cealaltă parte, poţi fi neliniștită sau lipsită de răbdare dacă lucrurile nu stau aşa cum doreşti. Cauţi aventura, îţi este greu să accepţi responsabilitățile.

Vezi și Ce ai fost într-o viaţă anterioară. Numerologia îţi oferă răspunsul

6

Eşti percepută ca o vindecătoare şi ai capacitatea de a rezolva probleme emoţionale şi fizice, ajutându-i pe alții printr-o abordare simplă, blândă. Ai un simț al responsabilității crescut. De asemenea, comunici cu ușurință cu copiii, cum eşti tandră şi grijulie. Uneori, energia ta protectoare poate deveni dominatoare, de aceea trebuie să eviţi să tratezi dificultăţile celorlalţi ca pe ale tale.

7

Eşti apreciată pentru abilitățile tale analitice. Numărul 7 este orientat spre detalii şi este condus de înțelepciunea interioară. Ai un ochi ager, iar observațiile sale perspicace alimentează un spirit inventiv. Deoarece poţi găsi rapid defectele în aproape orice sistem, eşti perfecționist. Este important să-ţi contrabalansezi scepticismul cu o minte deschisă.

8

Ambițioasă și orientată spre obiective, îţi poţi asuma fără efort poziții de conducere prin magnetismul tău natural. Odată cu deţinerea puterii vine şi o mare responsabilitate. Rişti să devii dependentă de muncă sau să fii excesiv de posesivă. Calitățile negative pot fi diminuate prin ajutorul dat celolalţi. Aşa îţi dai seama că nu există nimic mai valoros decât contribuția la bunăstarea tuturor.

Te poate interesa și: Numărul divin îţi dezvăluie viitorul!

9

Nu eşti străină de suișurile și coborâșurile vieții. Misiunea ta este să-i ajuţi pe alții să atingă conștientizarea spirituală. Nu te temi de transformări, de schimbări, iar spiritul său maleabil îi inspiră pe alții să-și exploreze propriile provicări. Trebuie să-ţi aminteşti constant să te ancorezi în realitate şi să înveţi să echilibrezi abstractul cu tangibilul.

@shutterstock



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg