Test de personalitate. Află cum stai cu inteligența emoțională!

Acest test de personalitate te va ajuta să descoperi cum stai cu inteligența emoțională. Mai exact, dacă știi să îți gestionezi emoțiile când ești în preajma celorlalți și dacă reușești să intuiești emoțiile altora. Trebuie doar să privești imaginea de mai jos și să citești interpretarea primului obiect pe care îl vezi. Ești pregătit? 

image

Inteligența emoțională este abilitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a interacționa eficient cu sentimenele celorlalți. Dacă nu reușești să fii obiectiv pentru a-ți da seama cum stai cu inteligența emoțională, acest test gratuit de personalitate te va ajuta.

Tot ce trebuie să faci este să privești iluzia optică de mai jos și să notezi primul lucru din imagine care îți atrage atenția. Atât de simplu este! 

image

După ce ai terminat, citește mai jos care este interpretarea obiectului pe care l-ai văzut și vei afla cum stai la acest capitol! 

Citește și: Semne subtile prin care corpul îți arată că ai emoții reprimate 

Iarba

Dacă iarba ți-a atras atenția, înseamnă că ești o persoană căreia îi pasă foarte mult de oamenii din viața sa. De asemenea, nu îți este frică sau jenă să le ceri ajutorul atunci când ești într-o situație dificilă, iar problema cu care te confrunți pare să nu aibă soluție. În general, te temi că le poți răni sentimentele celorlalți și nu le dezvălui tot ce simți. 

Fata

Ai privit cu atenție imaginea, iar fata ți-a atras atenția cel mai mult? Asta înseamnă că sentimentele celorlalți primează înaintea nevoilor tale, iar problemele altora sunt o prioritate. Este minunat să fii altruist, mai ales că oamenii se bazează pe inteligența ta emoțională pentru a-și rezolva problemele, dar dacă nu vei impune limite, la un moment dat, vei fi epuizat. 

Poate ești interesat și de acest articol: TEST. Ce tip de inteligență ai. Află rezultatul în doar 3 minute 

Oglinda

Dacă ai văzut din prima oglinda, te felicităm! Înseamnă că ești un maestru al inteligenței emoționale. Știi să îți gestionezi emoțiile, intuiești ce simt ceilalți și ai întotdeauna soluțiile potrivite. Totuși, ai tendința să crezi că problemele altora se întâmplă din vina ta. Adesea te învinovățești, deși sursa problemei este alta.

Sursă foto: Yourtango, Shutterstock