Diana Belbiţă, în vârstă de 24 de ani, a mărturisit în emisiunea Teo Show ce a deteminat-o să plece în Canada:

,,Am ales să fac pasul acesta pentru că mi-am dorit o evoluţie în sportul meu, iar în România sportul de contact nu este atât de popular şi nu avem nivelul necesar pentru nivelul la care lupt eu acum. Ăsta e motivul principal pentru care am decis să plec. Bineînţeles a existat şi o perioadă în care am fost mega supărată pe toţi românii care m-au criticat. După ce am avut prima înfrângere în UFC mi-a sărit toată lumea în cap că nu e de nivelul meu acolo, că trebuia să stau acasă, ştii tu vorba aia ,,femeile la cratiţă”. Ei bine, nu este cazul meu, am fost un pic supărată, apoi am zis gata, nu mai vreau să aud de România…”

,,Eu sunt doar în vizită în România momentan. Locuiesc deja de un an în Canada şi plănuiesc să mă stabilesc acolo”, mai spune Diana. 

Mama fetei a declarat că o va urma pe fiica ei în Canada, considerând că locul ei este lângă ea:

,,Dacă ei îi este bine acolo, eu n-am nimic împotrivă. Acolo unde va fi fiica mea, acolo voi fi şi eu”, a spus ea. Anterior, femeia a mai declarat că a susţinut-o mereu pe Diana în alegerea sportului pe care îl practică: 

,,Am simtit de la primul meci al Dianei că dacă sunt acolo lângă ea, este mai puternică.Nu sunt exigentă cu Diana, dar eu ştiu ce îşi doreşte. Are şi momente de slăbiciune, sunt normale pentru că Diana este încă un copil, cel puţin eu aşa o văd. O încurajez de fiecare data în tot ceea ce face. Sunt mama care strigă de lângă ,,cuşcă'!”, a menţionat mama Dianei Belbiţă potrivit Kanal D.

Diana a mai declarat că va reprezenta în continuare ambele steaguri, atât al României, cât şi al Canadei.

Sursa foto: Instagram