Diana a postat pe contul său pe Instagram o imagine în formula de trei, alături de un mesaj emoţionant prin care îşi anunţă fanii de fericirea absolute pe care o trăieşte de când a devenit mamă.

Citeşte şi: Ce mănâncă Anca Serea ca să se menţină în formă

"Acum un an de zile spuneam amandoi un "DA" hotarat, fericiti si bucurosi ca pornim impreuna pe drumul vietii in dorinta de a ne construi o familie. De cateva zile in viata noastra a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiti oameni de pe planeta! Suntem in al noualea cer! Azi sarbatorim un an de casnicie alaturi de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit in familia noastra! Sa iti fie viata magica si plina de culoare! Te iubim!", a scris Diana Dumitrescu pe Instaram.

Diana Dumitrescu are 35 de ani şi în urmă cu ceva timp, tot prin intermediul reţelei de socializare, le povestea admiratorilor săi cum decurge sarcina, câte kilograme a luat în greutate şi cum reuşeşte să se menţină în formă.

Citeşte şi: Anca Serea şi Adi Sînă au arătat-o fanilor pe mezina familiei. Primele imagini cu Leah

“Am purtat rochii largi în sarcină. Am avut noroc. Nu m-am abţinut de la mâncare. Am avut trei mese pe zi. Aşa a fost să fie la mine. Acum urmează cele două luni, care din câte am înţeles de la toate mămicile care îmi sunt prietene, au spus că stai să vezi cum în două luni începi să te umfli. Probabil până voi naşte voi fi şi eu mult mai mare decât sunt acum. Îmi doresc să nu iau mai mult de 15 kilograme. Până acum am luat 12 kilograme. Nu o să fiu drastică, chiar nu vreau să fiu drastică. Sper să am lapte ca să-mi pot alăpta copilul. Voi mânca sănătos şi nu voi ţine diete atât timp cât va fi nevoie pentru el şi pentru sănătatea lui, apoi mă voi gândi la el. O să mă gândesc la mine atunci când cred eu că este cazul",  spunea Diana Dumitrescu pentru  Revista VIVA!.