Mult sport şi o dietă echilibrată, acestea sunt cele două secrete, în mare, ale stilistei. Adina Buzatu a povestit într-un interviu pentru csid.ro ce dietă a ţinut în acea perioadă, cum reuşeşte să se menţină acum şi ce alimente sunt complet interzise în dieta ei.

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

"Am renunţat la dulce şi pâine, mâncam doar o felie de graham dimineaţa, cu brânză slabă, ulei de măsline, apoi friptură cu salată de legume. Evitam carbohidraţii şi făceam zilnic tratamente corporale şi sport, foarte mult sport!

Ajung zilnic târziu acasă, în medie pe la 11 noaptea, dar dimineaţa la 7 plec la sport. Înainte făceam tenis sau aerobic la antrenoarea de fitness Luminiţa Nicolescu, dar acum merg aproape zilnic la o sală de sport şi fac cel puţin o clasă. Dacă am timp, completez antrenamentul cu o serie de abdomene destul de dure, înot sau saună. Cert este că mereu fac ceva, nu există zi fără să fac sport. Iar dacă nu am deloc timp de sport, încerc să merg cât mai mult pe jos", a mărturisit Adina Buzatu, potrivit sursei citate.

Adina Buzatu nu a renunţat complet la dulciuri

"Evit dulciurile, dar nu în totalitate. De obicei le înlocuiesc cu variante raw vegane, fără zahăr. Ştiu că şi acestea au multe calorii, dar măcar sunt calorii din nutrienţi buni. În rest, nu prea mănânc cartofi, orez, prăjeli, paste, carbohidraţi în general. Dar sunt o mare pofticioasă şi dacă mănânc ceva bun, dar nu prea sănătos, compensez cu mult sport ulterior. Nu-mi plac lucrurile radicale, dietele stricte – nu reuşesc să le urmez, subconştientul luptă cu mine şi cedez repede", a mai spus creatoarea de modă.

Care sunt secretele siluetei Adinei Buzatu

"Obişnuiesc să las timp între mese, de exemplu, dacă seara mănânc la 6, a doua zi mănânc la 10 prima dată. Dimineaţa beau întotdeauna un pahar cu apă călduţă şi lămâie, deseori îmi fac un shake din fructe, legume sau pudră proteică pentru energie, de regulă după antrenament, pentru energie.

Daniela Crudu, primele declaraţii după ce a fost bătută de iubit: ”Nu pot să vă spun motivul!”

Evit mezelurile, tot ce înseamnă procesat. De asemenea, evit să amestec multe mâncăruri. Încerc să mănânc cât mai curat. Chiar dacă „scap” la ceva dulce, nu combin cu altceva. Varianta optimă pentru mine este meniul de 1.200 de calorii, cu 3 mese principale şi 2 gustări de la Fit4You, din ingrediente bio, integrale, fără zahăr. Îmi place mult să mănânc variat, nu mă simt bine să mănânc doar carne de exemplu sau doar fructe", a mai spus Adina Buzatu, pentru csid.ro