Ineditul dietei este că se pot consuma orice tipuri de mâncăruri, atâta vreme cât ele nu conţin grăsimi animale şi nu sunt gătite în ulei.

Dieta Spark este compusă din patru etape, care trec pacientul prin faza de conştientizare până la cea de rezultat vizibil. Atenţie, cura de slăbire a lui Chirs Downie este una dintre puţinele în care nu ţi se spune ce să mănânci, ci cum să mănânci!

Citeşte şi: Adevărul despre mâncărurile interzise. Dr. Mencinicopschi: “Se pot mânca şi cinci ouă pe zi!”

Dieta Spark are o durată de 28 de zile, cu repetare

Persoanele care vor să ţină această dietă, trebuie să ştie că aceasta durează 28 de zile, perioadă în care se poate slăbi chiar şi zece kilograme.

Dieta are patru etape. În prima etapă, pacientul învaţă cum să îşi controleze alimentaţia şi să-şi menţină motivaţia. În cea de a doua etapă se găsesc noile tehnici de atingere a greutăţii ideale.

Citeşte şi: Dieta cu afine. Scapă de burtă cu ajutorul acestor mici fructe parfumate


Etapa a treia face trecerea la noul stil de viaţă, care trebuie menţinut o perioadă cât mai lungă de timp iar în ultima etapă se înregistrează succesul şi, de ce nu, îi puteţi învăţa şi pe alţii cum să slăbească sănătos.

Dieta Spark – Cum mănânci cele trei mese pe zi

Vor fi consumate zilnic 1500 de calorii, trei mese pe zi principale şi două gustări. La fiecare masa vor fi consumaţi 45% carbohidraţi, 20-35% grăsimi şi 15-35% proteine.

Foarte importante în această dietă sunt şi exerciţiile fizice, dar şi cele de relaxare şi meditaţia, făcută în fiecare seară. Dieta nu este recomandată vegetarienilor şi veganilor!

Potrivit specialiştilor, dieta Spark are beneficii uriaşe pentru sistemul cardiovascular şi ţine sub control diabetul. Cine reuşeşte să respecte planul fără să sară peste mese, va slăbi câteva kilograme încă din primele două săptămâni.

Sursa: secretele.com