Dieta cu sfeclă roşie - topeşti şase kilograme, în doar şapte zile!

1 dieta cu sfecla rosie jpg jpeg

Sfecla roşie este o sursă excelentă de substanţe nutritive, între care vitamina A, vitamina B1, B2, B6, C, sodiu, calciu, surf, cupru, iod, potasiu ori antioxidanţi, motiv pentru care este recomandată şi în diete. Conform nutriţioniştilor, sfecla roşie ajută la pierderea în greutate.

Aşadar, dacă eşti nemulţumită de silueta ta şi vrei să slăbeşti îţi propunem să urmezi dieta cu sfeclă roşie. Tot ce trebuie să faci este să bei de două ori pe zi, înainte de prânz şi înainte de cină, un pahar de suc de sfeclă roşie, portocală şi morcov, dar şi să urmezi următorul regim. 

Micul dejun: două felii de pâine prăjite cu o ceaşcă de ceai.

Prânz: o porţie de orez brun şi o salată de legume crude.

Cină: un măr şi o supă de legume.

Micul dejun: un iaurt cu cereale.

Prânz: pui la cuptor, o salată de sfeclă roşie. 

Cină: doi cartofi copţi, un fruct. 

În această zi ai acelaşi meniu ca cel de luni.

Micul dejun: iaurt cu cereale.

Prânz: pui la grătar cu salată de sfeclă şi roşii.

Cină: ciorbă şi spanac.

Micul dejun: iaurt cu cereale, două felii de pâine prăjită.

Prânz: orez brun cu peşte

Cină: un piure de dovleac.

se repetă meniul de joi.

Citeşte şi:

Micul dejun: iaurt cu cereale.

Prânz: pui cu salată de sfeclă.

Cină: salată de cartofi, cu un ou, orez şi roşii.