Dieta Iuliana Tudor la vârsta de 42 de ani

 
Prezentatoarea TVR a mărturisit că nu ţine o dietă anume. Iuliana Tudor mănâncă sănătos şi face sport. Evită alimente procesate, carbohidraţi şi face pilates, ca Andreea Esca. În plus, Iuliana Tudor evită alimentele prăjite.
 
”Nu este o dietă, este doar un mod de viaţă, puţin disciplinat. Adică mănânc la patru ore, dorm opt ore, nu mănânc lucruri nesănătoase, însemnând prăjeli, mulţi carbohidraţi. Încerc acum să elimin cât pot zahărul.
 
Apă, iaurturi foarte-foarte uşoare, dar încerc să fie un regim divers, în aşa fel încât să pot hrăni organismul cu de toate. Cantitate mică şi sport’, declara Iuliana, în urmă cu ceva timp, notează Viva! 
 

Iuliana Tudor face pilates

 
”Fac pilates de două ori pe săptămână. Cam atât, dar n-o resimt ca pe un efort sau ca pe o chestiune pe care trebuie să o fac pentru că trebuie să arăt bine. Nu, vreau să mă simt bine în primul rând. Şi, în momentul în care am simţit că obosesc, acesta a fost primul semnal, oboseam, deşi dormeam.
 
Şi am zis că este ceva în neregulă şi atunci am ordonat lucrurile, de la alimentaţie, somn şi ritmul meselor, care acum mi-au oferit un echilibru foarte, foarte bun’, a mai declarat Iuliana Tudor.
 

Iuliana Tudor face detoxifiere

 
„Curăţarea organismului este foarte importantă pentru sănătate. Tocmai de aceea, în fiecare zi, mănânc câteva feliuţe de lămâie cu puţină miere. Apoi, introduc în meniul zilnic tot ce este verde (salată, spanac, pătrunjel, castravete), salată de ridiche neagră, multe ceaiuri, de preferat ceaiul verde, şi mere. Şi beau aproximativ  3 litri de apă pe zi!”, spune Iuliana Tudor.