Dieta pentru iarnă de slăbit - cum topeşti până la şapte kilograme, într-o singură lună
N-a mai rămas mult timp până când vremea rece va pune stăpânire pe toată ţara, motiv pentru care dacă vrei să slăbeşti îţi propunem să descoperi dieta pentru iarnă, ce se ţine timp de o lună de zile şi care are rolul de a te ajuta să dai jos până la şapte kilograme.
Potrivit nutriţioniştilor, dieta pentru iarnă de slăbit are patru etape, fiecare durând o săptămână. Dacă prima săptămână este cea mai restrictivă, ulterior, celelalte sunt mai uşoare.
În tot acest timp este bine să bei cel puţin doi litri de lichide pe zi, apă şi ceaiuri din plante fără îndulcitori şi să faci mişcare 30 de minute.
Prima săptămâna
Luni:
Mic dejun: 200 ml lapte degresat cu 2 linguri cereale integrale
Prânz: 150 g piept de pui cu salată de varză sau sfeclă
Cină: 200 g peste slab la cuptor cu legume (fără cartofi)
În celelalte zile micul dejun rămâne acelaşi!La prânz mai poţi mânca: 150 g carne de vită la grătar cu salată de legume, iar seara supă de pui fără cartofi şi fără tăiţei. Ca şi gustări ai voie doar legume proaspete că: morcov, ardei, castraveţii, roşii. Nu ai voie fructe în prima săptămână.
Citeşte şi: Dieta Scarsdale - slăbeşti nouă kilograme în doar 14 zile
A două săptămână
Mic dejun: lapte degresat cu cereale şi un fruct
Prânz: 250 g mâncărică de cartofi cu sos de roşii şi usturoi
Cină: 200 g supă de vită cu tăiţei
Micul dejun rămâne acelaşi în cea de-a două săptămâna, iar ca fructe sunt recomandate merele, portocalele şi ananasul. La prânz mai poţi mânca: tocăniţă din legume şi salate, iar seara grătar de pui sau curcan cu legume gătite la abur.
A treia săptămână
Mic dejun: salată de fructe cu cereale şi migdale proaspete
Gustare: iaurt natural
Prânz: 200 g carne slabă (pui, curcan vită, peste) cu salată de legume verzi
Cină: supe din carne şi legume, peste la cuptor cu salată, salate de crudităţi
Fructele pe care le poţi consumă săptămâna această: citrice, mere, prune, fructe de pădure, potrivit mayra.ro.
Citeşte şi: Te foieşti de pe o parte pe alta? Urmează aceste 5 sfaturi pentru a avea un somn odihnitor
A patra săptămâna
Mic dejun: omletă din două ouă (fără gălbenuş) cu 1 roşie
Gustare: iaurt degresat
Prânz: salată de pui sau de ton cu multe legume proaspete
Gustare: o banană mică
Cină: peste la cuptor cu salată, supă din carne cu legume, mâncărică de mazăre sau fasole verde