Dieta Gabrielei Cristea

Prezentatoarea tv spune că nu este adepta curelor de slăbire propriu-zise. Dimineaţa,înainte de a mânca bea 2 litri de apă la temperatura camerei,după care ia micul dejun,iar pe parcursul zilei,mai bea 2 litri de apă.

În plus,dieta pe care o urmează Gabriela Cristea conţine numeroase legume,carne de două ori pe săptămână şi lactate fermentate.

Dietele vedetelor din România-dietele mămicilor celebre

Dieta Nicoletei Luciu

După ce a născut,Nicoleta Luciu a reuşit să scape de kilograme,schimbându-şi regimul alimentar. Printre alimentele de bază din dieta pe care a ţinut-o se numără legumele,carnea slabă,iaurtul combinat cu fulgi de grâu germinat şi batoanele nutritive cu ceai verde.

Dieta Andrei

Cântăreaţa a slăbit,după ce a născut,15 kg în patru luni. În timpul dietei,Andra a mâncat dimineaţa la micul dejun cereale,cu ou,roşii şi puţină brânză,la prânz supe,pulpe de pui dezosate,gătite la cuptor şi salate verde,iar după ora 18:00 a consumat doar lichide.

Dieta Cristinei Spătar

Cunoscuta cântăreaţă de muzică R&B,Cristina Spătar a reuşit să dea jos 17 kilogramedupă ce a urmat sfaturile unui nutriţionist. El i-a recomandat să urmeze un regim disociat permisiv. Astfel,ea a consumat lactate,carne,ouă,legume şi fructe. În plus,a făcut multă mişcare şi a băut,atât dimineaţa,cât şi seara după cină,un pahar mare cu apă plată cu lămâie.

Dieta lui Carmen Brumă

Adepta unui stil de viaţă sănătos,Carmen Brumă mănâncă la micul dejun fulgi de ovăz cu stafide,nuci şi migdale. La prânz consumă o salată cu măsline şi piept de pui,iar seara alege o supă de legume. Vedeta nu mănâncă mezeluri,carne de porc sau fast-food. În schimb,consumă din abundenţă roşii,castraveţi,varză albă,salată verde,spanac,urzici şi a scos din alimentaţie fasolea,mazărea şi cartofii.