Plăcerea este trăită diferit de fiecare persoană în parte,aşa că,pe lângă chimie,este foarte important ca cei doi parteneri să-şi spună unul altuia ce îşi doresc în momentele de intimitate. Spre exemplu,se spune că partidele cele mai reuşite de amor sunt cele în care ţin ore întregi şi în care partenerii testează cât mai multe poziţii sexuale. Dar este acest lucru oare adevărat? Un studiu al specialiştilor englezi,dat publicităţii acum doi ani,arată că,de fapt,multe femei nu îşi doresc neapărat ca actul sexual să dureze mult,ci ca acesta să fie intens şi de... cel mult 15 minute. Prin urmare,spune-i celui iubit ce îţi doreşti de la momentele voastre de intimitate şi roagă-l şi pe el să îţi zică ce aşteptări are.

Uită de defectele fizice

Lasă temerile şi complexele la uşa dormitorului şi încearcă să te destinzi alături de omul iubit. Bucură-te de cel cu care împarţi patul şi nu începe să-ţi vizualizezi defectele,ba chiar să începi să-i expui partenerului toate frustrările legate de fizicul tău. Gândeşte-te că partenerul te doreşte aşa cum eşti şi că este important pentru el să ţină în braţe o femeie senzuală,puternică şi fragilă în acelaşi timp,care îşi dă silinţa să îl ducă pe culmile plăcerii.  

Foloseşte-te de atingeri ca să-i spui ce-ţi doreşti

Compatibilitatea sexuală este foarte importantă într-o relaţie. Mângâierile,gesturile de tandreţe,clipele în care uiţi de tine şi te dăruieşti omului iubit sunt un semn că ai încredere în partenerul tău şi că relaţia voastră evoluează. Însă ce te faci când simţi că cel iubit este prea curajos în dormitor şi că merge prea departe cu fanteziile erotice? Foloseşte-te de atingeri,de sunete,astfel încât să-i sugerezi că ceea ce face nu este ceea ce-ţi doreşti şi astfel nu vei strica momentul,ci îi vei da noi idei de cum te-ar putea satisface.

Reguli de aur ca să-l seduci  

Când vine vorba de poziţii şi de alte detalii care ţin de actul sexual,totul depinde numai de voi doi. Regulile din dormitor se fac în funcţie de cât de mult vreţi să exploraţi,de nevoi,de gusturi etc. Nu e cazul să mimezi orgasmul dacă nu l-ai atins,evită să faci lucruri care te frustrează,pentru că bărbatuliubit îşi va da seama că eşti stânjenită şi acest lucru zdruncină relaţia. În schimb,poţi face mici gesturi ca să-l seduci şi astfel să-i dai semne că îl doreşti:aranjează-te cum îi place,pune-ţi o cămaşă de noapte îndrăzneaţă,fă-i un masaj după o zi grea de muncă şi clipele de intimitate nu vor întârzia să apară.