„Este povestea şi descrierea unei relaţii de dragoste, asemenea cu multe altele, trăită de unul dintre membrii grupului Direcţia 5, povestită şi apoi spusă în versuri de poetul Dinu Olarasu. Este un cântec căruia i-am făcut 11 versiuni, iar pentru noi aceasta e cea reuşită. Ne bucurăm că putem împărtăşi cu voi versurile şi muzica acestui cântec şi, în mod clar, orice muzică aţi asculta, a noastră este diferită”, declară fondatorul trupei, Marian Ionescu (pian & chitară bass).

În 2016, Direcţia 5 a lansat albumul “Love, Peace & Harmony”, odată cu sărbătorirea a 25 de ani de carieră. Alina ştrupa au început colaborarea în 2015, când au lansat numeroase piese împreună. De atunci, Alina este o prezenţă constantă la concertele şi evenimentele la care participă trupa.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri şi Carmin Ionescu, grupul Direcţia 5 s-a înfiinţat în 1991, la Bucureşti. În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare”, apoi urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca trupa Direcţia 5 să fie recunoscută şi apreciată chiar şi peste hotare.

În cei 27 de ani de activitate, Direcţia 5 a lansat peste 30 de albume şi zeci de piese şi a colaborat cu nume de referinţă din muzică românească – Delia, Lidia Buble, Andreea Bănică, Loredana Groza, Paula Seling şi mulţi alţii.