Hopkins nu ţine legătura cu propria fiică, Abigail, unicul lui copil. Cei doi nu s-au mai văzut de 20 de ani. Într-un interviu acordat de actor în 2018, acesta a fost întrebat dacă are nepoţi: „N-am nicio idee dacă sunt sau nu bunic”, a precizat acesta pentru Radio Times. „Oamenii se mai şi despart. Familiile se destramă. Fiecare îşi vede de viaţa lui. Oamenii fac tot felul de alegeri. Mie nu-mi pasă de alegerile altora.”

Surse din apropierea starului hollywoodian au declarat, pentru The Post, că Abigail, care are acum 52 de ani, este actriţă ocazională şi cântăreaţă în Londra. Iar relaţia tată-fiică este un subiect foarte complex şi dureros pentru Tony Hopkins. Fiica lui se află în aceeaşi situaţie, având în vedere că, în adolescenţă, voia să-şi ia singură viaţa din simplul motiv că nu se înţelegea cu tatăl ei.

Ea e o persoană drăguţă, care încearcă să trăiască cum poate mai bine, dar are o tristeţe evidentă. Nu i-a fost deloc uşor. Nu e un subiect despre care ar vorbi cu uşurinţă, pentru că este o luptă continuă pentru ea”, declară apropiatul actorului.