Pink şi Carey Hart s-au împăcat la... divorţ

Este de-ajuns să priveşti cu un ochi critic celebrele videoclipuri ale cântăreţei Pink ca să-ţi dai seama că relaţia sa cu Carey Hart nu a fost mereu... roz. Iar versurile acide stau drept dublă mărturie! Ei s-au căsătorit în 2006, însă după numai doi ani de relaţie au decis că e mai bine să se despartă.

Au stat o perioadă separaţi şi, în timp ce actele de divorţ erau în curs de aprobare, cei doi au decis că vor să se împace. Mai mult, au trecut pe lista de „divorţ“ şi o fetiţă pe nume Willow Sage. „Le avem şi noi pe ale noastre, ca tot omul, dar este ceva normal“, a declarat Pink. „Venim amândoi din familii divorţate, însă ne-am propus că vom face lucrurile diferit, a justificat artista împăcarea.

Kobe şi Vanessa Bryant, o despărţire incertă

Orice femeie ar fi mândră să aibă ca soţ un sportiv super-sexy ca baschetbalistul Kobe Bryant, însă norocoasă s-a dovedit iubita lui din liceu, Vanessa. Cei doi au fost căsătoriţi 10 ani şi împreună au două fiice adorabile: Natalia şi Gianna. Totuşi, în 2011, Vanessa i-a intentat lui Kobe divorţ din cauza repetatelor sale adultere, dar şi pe fondul unei acuzaţii de agresiune sexuală. Ulterior, cei doi au „amânat“ procesul, motivând că-şi mai dau o şansă. Se pare că relaţiile începute în liceu au un altfel de mers...

Melanie Griffith şi Don Johnson, un final fără punct

Cei doi actori au câştigat de două ori la rând titlul de „cel mai fierbinte cuplu al momentului“. S-au căsătorit prima oară când Melanie avea doar 18 ani,în 1981, dar mariajul nu a durat mult. După opt ani de separare, Melanie şi protagonistul serialului „Miami Vice“ şi-au reînnoit jurămintele în 1989 şi au rezistat împreună până în 1996. La cum le-au mers despărţirile şi împăcările, nu vrem să fim sceptici sau clevetitori, dar oare nu urmează vreo nouă regăsire?!