Artista nu a putut locui singură în vila imensă din satul Mataraua din comuna Belciugatele, aşa că s-a mutat în zona Plevnei, în vila unor prieteni care locuiesc peste hotare şi s-au oferit să o ajute. Au trecut nouă ani de când a plecat din vila cu 16 camere, iar ca să scape de datorii, la 1 septembrie 2014, şi-a scos casa la vânzare. A cerut 750.000 euro, dar a lăsat la preţ, în speranţa că o va vinde. Au trecut şase ani şi tot nu a reuşit să o vândă, potrivit revistei VIVA!

Angela Similea a acumulat datorii în valoare de 700.000 de euro din cauza neplăţii ratelor de la bancă. În 2009, s-au îmbolnăvit mama, Gherghina, şi soţul, Victor Surdu. I-a pierdut pe rând: întâi mama, apoi soţul (în 2011), apoi naşul de cununie şi unul dintre fraţi. A rărit apariţiile publice, iar anul trecut s-a lăsat de cântat. Totul a culminat luna aceasta, când a pierdut procesul pentru averea rămasă de la Victor Surdu, mai precizează sursa citată. 

În fiecare an obişnuia să-şi viziteze fiul şi nepoţii în America, însă odată cu pandemia, nu a reuşit să mai plece. Din când în când, alege să meargă la Mănăstirea Samurcăşeşti din Ciorogârla. 

Acum mai bine de 30 de ani, Angela Similea şi actorul Florin Piersic nu au putut sta unul departe de celălalt, chiar dacă fiecare dintre aceştia era într-o căsnicie:

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasări şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o <<lipitură>> în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a mărturisit Piersic, scrie B1.ro

FOTO Facebook / @Angela Similea Si Noi