Soţia prinţului Charles, ducesa Camilla, în vârstă de 73 de ani, a făcut zilele trecute o vizită oficială la o şcoală locală din oraşul Slough. Discutând cu elevii pe diverse subiecte, a adus vorba şi despre alimentaţie. Ducesa a recunoscut că printre gustările ei preferate nu se află fursecurile sau fructele, ci mazărea verde, proaspăt culeasă din grădină, iar George şi Charlotte împărtăşesc cu ea pasiunea pentru leguminoase. 
”Îi aduc pe nepoţii mei adesea în grădină, unde pot petrece ore întregi ciuguling mazăre. Cu siguranţă, când eram de vârsta lor aveam alte preferinţe”, a spus ducesa de Cornwall. 
 
În cadrul emisiunii culinare Masterchef Australia, ducesa Camilla a povestit ce le mai place să mănânce prinţului George şi prinţesei Charlotte. ”Nu lipseşte din casă uleiul de măsline şi roşiile, pentru le adaugă în mâncare. Dacă nu am roşii proaspete sau piure şi... mi-e teamă să spun, dar ketchup. Nepoţii mei sunt mai degrabă dependenţi de ketchup”, a recunoscut Camilla. 
 
 
Anterior, Kate Middleton şi prinţul William au împărtăşit câteva detalii despre preferinţele alimentare ale moştenitorilor lor. Ducesa de Cambridge a recunoscut că George şi Charlotte adoră macaroanele cu brânză. De asemenea, fetiţei îi plac foarte mult măslinele. Kate a mai spus că de multe ori gătesc în familie pui curry. 
 
Sursă foto: Instagram