Vrei o ţinută care să meargă şi pentru o zi la birou,dar şi pentru o seară-n oraş? Atunci,nimic mai corect în această iarnă decât stilul masculin!

Un look masculin e extrem de versatil. Lasă-te ghidată de propria imaginaţie! Sau poţi alege un costum complet,compus din taior şi pantaloni,„smoking style”. E un look perfect atât pentru a face o impresie bună la job,cât şi pentru a atrage priviri admirative seara. La urma urmei,e una dintre principalele tendinţe ale sezonului. Pentru un plus de sobrietate şi pentru că e iarnă,alege negrul! Dar,odată cu zilele călduroase,poţi miza pe un costum alb,mai ales că stiliştii ne asigură că albul va fi ultra-promovat în sezonul următor.

Dar,până una-alta e iarnă,aşa că să revenim la pantalonii negri şi la sacoul în acelaşi ton. Adaugă un tricou alb. Dacă în mod normal ai fi preferat cămaşa,pentru nota casual-şic,necesară seara e nevoie de un tricou. Nu vrei să renunţi la cămaşă? În acest caz,vei renunţa la sacou şi vei purta un colier metalic lung. Astfel,atât la birou,cât şi la cocktail,te vei simţi şi vei arăta cum nu se poate mai bine.

Dacă vrei să exagerezi un pic,dar în sensul bun,doar cât să atragi toate privirile admirative asupra ta,poţi abuza de bijuteriile supra-dimensionate:cercei aurii şi mari sau un inel cu piatră enormă.

Şi nu uita de tocuri! Poate că în mod obişnuit ai fi ales o pereche de cizme comode,pentru birou,dar atunci când vrei să fii pregătită pentru o seară în oraş,vei purta tocuri înalte.

Accesoriul-vedetă este geanta. Aici,poţi folosi un mic truc. Mergi la birou cu geanta încăpătoare de zi cu zi,dar pune în ea şi un plic în culori vii sau într-o nuanţă strălucitoare. Judecând după geantă,nici măcar prietenele tale nu se vor gândi că ai ieşit în oraş direct de la birou!