Care sunt acestea, află mai jos:

1. Femeia pe care ai pierdut-o
Este femeia specială, probabil prima dragoste, femeia pe care ai iubit-o intens, cea mai apropiată de idealul tău şi pe care, din cauza imaturităţii (sau a prostiei) tale, ai pierdut-o definitiv. Dacă încă mai visezi la ea, e timpul să rupi toate legăturile cu trecutul. Dacă a ales să plece din viaţa ta, înseamă că aşa trebuia să fie. Încearcă, însă, să îţi aduci aminte greşelile pe care le-ai făcut, astfel încât să nu le repeţi cu o altă femeie, potrivit sfatulpărinţilor.ro.

Cum să nu-ţi dezamăgeşti partenerul de cuplu. Replici pe care să nu i le spui niciodată

2. Femeia visurilor
Deşi e o fantezie, femeia visurilor n-ar trebui să lipsească din mintea bărbaţilor. Ea este formată din bucăţele, ceva bun de la fiecare femeie din viaţa lui (din trecut sau din viitor). Fii creativ, lasă-ţi imaginaţia să zboare, spune ce-ţi doreşţi de la o femeie. Nu trebuie să renunţi la vis. El va conta foarte mult în alegerea celui de-al treilea tip de femeie.

3. Femeia cu care te aşezi la casă ta
Este femeia de care te îndrăgosteşţi, cu care vrei să-ţi petreci restul vieţii şi cu care vrei să ai copii. Este destul de aproape de “femeia visurilor” şi are avantajul că e reală. Dacă eşti norocos, s-ar putea să găseşti o femeie care e chiar mai bună decât cea la care visezi. Este femeia care te face să vezi viaţa dintr-o altă perspectivă, este cea care îţi arată o altă parte a ta, de care nu ştiai că există până atunci.

10 mesaje pe care n-ar trebui să le trimiţi niciodată iubitului, soţului, partenerului tău

4. Femeia de-o seară
Majoritatea bărbaţilor a avut în viaţă lor şi o aventură de-o noapte cu o femeie mai mult sau mai puţin drăguţă, într-o ocazie când, cel mai probabil, nivelul alcoolului din sânge era ridicat.