Dacă Taurii se vor bucura de o primă la locul de muncă, Scorpionii vor primi bani pe care i-au împrumutat, astfel că se vor bucura de o vacanţă.

Care sunt zodiile care au noroc de bani, află mai jos:

Gemeni
Ar trebui să te bucuri de fiecare clipă în doi. Dragostea capătă valenţe noi şi îţi dă curajul să pui în practică proiecte de familie costisitoare. Chiar dacă vei avea o scurtă perioadă mai dificilă în relaţia intimă, lucrurile se vor îndrepta curând şi vei avea suficienţi bani să îi faci o surpriză persoanei iubite, potrivit a1.ro.

Horoscop 2020 - previziuni astrologice pentru toate zodiile despre dragoste, carieră şi bani

Rac

Se anunţă câştiguri bune chiar de la sfârşitul lunii ianuarie. Ai proiecte ambiţioase pentru următoarele luni şi acestea necesită mulţi bani. Dacă ai deja un credit mare, vei reuşi cu multă chibzuinţă să plăteşti cea mai mare parte din suma datorată şi să scapi de o povară de pe suflet, se arată în horoscopul lunii ianuarie 2019.

Luna Nouă intră în Capricorn pe 26 decembrie! Cum vor fi influenţate zodiile şi care vor suferi cel mai mult

Vărsător

Vei cheltui sume bune să îţi înfrumuseţezi casa sau vei strânge bani pentru un avans de locuinţă nouă. Toate schimbările pe care vrei să le faci pornesc din dragoste pentru partenerul de viaţă sau pentru copii. Iar în luna ianuarie sunt mai multe şanse să munceşti şi să aduni mai mulţi bani pentru planurile tale.