Recent, Elene Gheorghe şi-a încântat fanii cu câteva poze din vacanţa pe care a ales să o petreacă în Grecia, pe insula Skiathos. Ea le-a mărturisit că şi-a îndeplinit visul de a ajunge pe plaja Lalaria.

,,Nu stiu daca e cea mai bună fotografie a mea dar cu siguranţă exprimă bucuria pe care am simţit-o atunci când am ajuns la Lalaria. Nu i-am pus nici un filtru pentru că n-are nevoie, totul e de poveste...”, este o parte din mesajul scris de Elena pe Instagram.

Plaja Lalaria este printre cele mai frumoase de pe insula Skiathos, la care se poate ajunge doar cu barca. Ajuns aici vei fi hipnotizat de culoarea apei turcoaz.

Mai citeşte şi: Cum se menţine Elena Gheorghe slabă, după 2 naşteri

Ca să se menţină în formă, Elena mănâncă sănătos şi face mult sport. Aşa a reuşit să aibă un corp bine tonifiat. Nu este pentru prima dată când apariţiile ei în costum de baie sunt însoţite de mii de like-uri şi comentarii de apreciere.

Elena îşi petrece vacanţa alături de soţul ei, despre care vorbeşte, de fiecare dată, cu admiraţie:

,, Fiecare apus sau răsărit e mai frumos lângă tine. Tu eşti omul care mă face să fiu cea mai bună versiune a mea”, a scris vedeta despre Cornel Ene.

Mai citeşte şi: Lidia Buble, lipsită de inhibiţii. Şi-a lăsat sânii la vedere în cea mai recentă postare pe Instagram


Sursa foto: Instagram/elenagheorgheofficial