De unde vine pasiunea ta pentru muzică? Te-a îndrumat cineva către ea?

Mama mea este cântăreaţă de muzică populară,aşa că dragostea mea pentru muzică nu a fost deloc întâmplătoare.  

Ţi-a fost greu să intri în lumea muzicală?

Cânt de când mă ştiu. La vârsta de 3 ani am debutat alături de mama mea,iar de atunci am tot mers în concerte,împreună cu ea. La 11 ani m-am înscris la Palatul Naţional al Copiilor,după care am devenit solista Ansamblului Armonia. A urmat o perioadă plină de festivaluri şi de concursuri,unde am legat prietenii cu mulţi dintre artiştii actuali,de exemplu cu Adela Popescu. În 2003,am început proiectul Mandinga,iar din 2006 am pus bazele carierei solo,alături de trupa mea.  

Pe lângă talent,de ce ar mai avea nevoie un interpret ca să se facă remarcat?

De multă muncă şi seriozitate. Dincolo de mirajul scenei,de lumina reflectoarelor,există multă transpiraţie! La fel ca în orice carieră,trebuie să crezi în ceea ce faci,să fii dedicat şi serios,iar atunci apar şi rezultatele.  

Cât de important este rolul compozitorului? Ce ai învăţat de la Laurenţiu Duţă?

Colaborez cu Laur de foarte multă vreme şi am ajuns să ne cunoaştem foarte bine. Ştie ce îmi place,ştie ce mi se potriveşte... Suntem pe aceeaşi lungime de undă,ceea ce cred că este foarte important în colaborarea ar­tist-com­pozitor.

Care crezi că sunt „ingredientele“ unui single de succes?

Nu ştiu dacă există reţeta perfectă,dar cred că atunci când pui suflet în muzica pe care o cânţi,publicul simte,iar reacţiile sunt pe măsură.

Te-ar tenta să încerci şi alte genuri muzicale?

Am încercat deja. Am cântat muzică populară,am lansat un album de cântece machedoneşti şi sunt convinsă că vor mai apărea şi alte provocări pe parcurs.

Ce proiecte ai în plan pentru perioada următoare?

Un nou single,un nou videoclip. De asemenea,lucrez la un nou concept de show şi la mult aşteptatul album nou.

Cum împaci viaţa de artistă cu cea de soţie şi de mamă?

Am norocul să lucrez alături de Cornel,soţul meu,aşa că suntem mereu împreună. Viaţa de artist nu e uşoară,eşti mai tot timpul pe drumuri... Aşa că eu sunt foarte norocoasă că îl am pe el în preajmă. Când nu suntem pe scenă sau în studio,suntem întotdeauna împreună cu fiul nostru,Nicholas.  

Cât timp apuci să petreci cu băieţelul tău?

Timpul meu liber îi este dedicat. Ne distrăm foarte bine împreună,râdem,ne jucăm,mergem prin parc... De când îl am pe Nicholas,am dat în mintea copiilor rău de tot (râde). Îmi place foarte mult să mă joc! Timpul petrecut alături de el îmi încarcă bateriile. Nicholas este „hitul“ vieţii mele!

Ţi-ar plăcea să-ţi moştenească pasiunea pentru muzică?

Din câte am observat,cred că deja o moşteneşte. Fredonează „Ecou“,bate toba,e înnebunit să cânte la microfon,nu doarme fără melodiile lui Stevie Wonder,dansează,imită foarte bine căluşarii... E super-
haios! (râde).

Minichestionar „Click! pentru femei“

-Pentru mine,muzica înseamnă... totul.
-Visul meu cel mai mare este... să umplu stadioane.
-Cel mai mult apreciez la un bărbat... sinceritatea şi simţul umorului.
-În timpul liber,îmi place să... stau împreună cu familia mea.
-Destinaţia mea preferată de vacanţă este... o plajă,mare,soare.