Peste 600 persone vor porni în căutarea adevărului despre noi şi despre relaţiile care ne cresc, alături pe cei mai bravi experţi ai momentului: Psihologul Aurora Liiceanu, Psihologul Diana Stănculeanu, Jurnalista Sanda Nicola, Preotul Francisc Doboş, Activistul Dragoş Bucurenci şi Psihologul Gáspár György.

Cele şase discursuri epice vor fi urmate de o sesiune de întrebări purtate deschis între speakeri şi public, în cadrul unui panel coordonat de Amalia Enache, gazda şi moderatoarea conferinţei.   

Evenimentul este destinat persoanelor ce vor să-şi îmbunătăţească relaţiile cu pãrinţii partenerilor, adulţilor ce îşi doresc să-şi explice anumite comportamente pe care le au în relaţia cu fraţii, cu copilul invizilbil, sau cu divinitatea, acelora ce vor să-şi depăşească limitele prin traversarea propriilor bariere interioare, precum şi persoanelor interesate de procesul de dezvoltare personală şi autocunoaştere.

Dacă vrei să afli adevăratele câteva secrete despre cele mai importante adevăruri şi picanterii ale relaţiilor, fii parte din #RevoluţiaRelaţionalăÎnRomânia, şi haide să scriem, împreună, istorie.

Aurora Liiceanu este doctor în psihologie, autoare a unor lucrări în acest domeniu, cercetător senior la Institutul de Filosofie şi Psihologie „ Constantin Rădulescu-Motru ”, din cadrul Academiei Române, Experienţa pedagogicã include colaborarea cu diferite universitãţi din România, dar şi din Canada şi Franţa. Va urca pe scenă pentru a ne vorbi despre  relaţia dintre soacre şi nurori.

Diana Stănculeanu este psihoterapeut şi coordonator de program al organizaţiei „Salvaţi Copiii”, absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, dar şi a Şcolii de Psihioterapie din cadrul Asociaţiei Române de Terapii Cognitiv Comportamentale, un program de doctorat în pregătire la Universitatea Bucureşti, ne va aduce în prim-plan relaţia dintre fraţi şi surori

Sanda Nicola este una dintre cele mai apreciate jurnaliste ale României, licenţiată în ştiinţele sociale şi absolventã a cursurilor de jurnalism BBC School, are o experienţă de peste douăzeci de ani la ştiri (atât la pupitru, dar mai ales în transmisiuni din mijlocul evenimentelor), autoare a cărţii „Carte de Identitate”, ne va detalia în cadrul evenimentului, despre relaţia dintre fricile şi anxietãţile noastre.

Francisc Doboş este preot, încardinat în Arhidieceza de Bucureşti, Purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucureşti, dar şi Preşedinte Signis România. Vom discuta, împreună, despre Dumnezeu în om şi despre om în Dumnezeu.

Dragoş Bucurenci este activist civic, consultant, trainer de comunicare şi jurnalist. A fondat Asociaţia MaiMultVerde, una dintre cele mai cunoscute organizaţii ecologiste din România, a colaborat cu mai multe ziare şi reviste, dar a realizat şi emisiuni de televiziune. Pe scena evenimentului #EpicTalk 2019, ne va ajuta să desluşim legãtura dintre identitate şi sexualitate.

Gáspár György este psiholog clinician, psihoterapeut relaţional, co-fondator al conceptului paginadepsihologie.ro, Preşedinte al Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie, precum şi autor a mai multor cãrţi de specialitate.