Din fericire, cei doi soţi s-au împăcat şi au reuşit să treacă peste toate momente grele, însă n-au avut niciodată copii, cu toate că el era făcut să fie tată. Din păcate, a avut acest regret până în ziua în care a murit prematur din cauza unui cancer galopant. Despre cine este vorba?

Patrick Swayze şi-a dorit dintotdeauna să fie tată, iar faptul că nu i s-a îndeplinit niciodată visul a fost cel mai mare regret al vieţii lui. Starul din filmul “Dirty Dancing” a întâlnit-o pe cea care avea să-i devină soţie în adolescenţă şi, încă de-atunci, ştia că ea îi era femeia destinată pentru tot restul vieţii.

Cu toate că n-au devenit un cuplu la scurt timp după ce au făcut cunoştinţă, erau, în mod evident, atraşi unul de altul. Însă orice mişcare făcea Patrick pentru a o cuceri nu funcţiona cu Lisa Niemi. “O lungă perioadă de timp, m-am simţit ca şi cum nu o meritam”, a dezvăluit regretatul star în revista People.

Cum-necum, au reuşit să se apropie unul de altul şi şi-au unite destinele pe 12 iunie 1975. Odată căsătoriţi, Swayze nu-şi dorea nimic mai mult decât să devină tată. În 1990, era în culmea fericirii când soţia l-a informat că rămăsese însărcinată. Însă fericirea celor doi soţi a fost de scurtă durată, deoarece sarcina nu era compatibilă cu viaţa şi a fost, drept urmare, pierdută.