Serialul Çukur  a avut un succes remarcabil în Turcia, dar şi în alte ţări. Fanii aşteaptă cu nerăbdare continuarea, pentru că filmările la sezonul 3 s-au întrerupt din cauza pandemiei. Producătorii au decis reluarea filmărilor în luna august, urmând ca următoarele episoade să fie difuzate în luna septembrie.

În serialul Çukur,  Sena (Dilan Çiçek Deniz) este iubita lui  Yamaç (Aras Bulut Iynemli) , pe care l-aţi mai văzut în Trădarea, Suleyman Magnificul, Intrusul şi Minunea din celula 7.

 

Recent, Netflix a distribuit cel mai nou film al actriţei, Yarina Tek Bilet (Un bilet dus către ziua de mâine), în care Dilan Çiçek Deniz joacă alături de Metin Akdülger, pe care l-aţi mai văzut în serialul Yaman (2013).  Filmul spune poveste a doi străini care se întâlnesc în timpul unei călătorii cu trenul de la Ankara spre Izmir.

Dilan Çiçek, în vârstă de 25 de ani, a crescut în Antalya, dar în prezent locuieşte în Istanbul. Pe când avea 15 ani, a scris o carte de poezii, care a fost apreciată de mulţi autori şi poeţi turci. Fiind pasionată de artele scenice, în special de teatru, joacă în diferite spectacole încă din timpul liceului, iar la 17 ani câştigă într-o competiţie importantă de teatru. 

Printre cele mai importante premii din carieră este cel din 2018, ,,pentru cea mai bună actriţă” la cea de-a VIII-a ediţie a ITU Social Media Awards. 


Mai citeşte şi: Cât de sexy arată călare pe cal Meryem Uzerli, actriţa din ,,Suleyman Magnificul”


Sursa foto: Instagram/ dilandeniz