Andreea

Timpul a trecut cu repeziciune,dar nu fără să lase urme:noi,cele două luptătoare în această campanie,pe care ai avut ocazia s-o urmăreşti în revista noastră,avem acum o nouă siluetă şi un nou stil de viaţă... mai frumoasă! Cu Denisa alături,altfel am simţit limitările şi parcă n-a mai fost atât de greu precum în dăţile când am început diete pe cont propriu. Vreau să-i mulţumesc că a avut încredere în mine şi în noi şi s-o asigur că îi voi fi mereu alături,cu atât mai mult de-acum înainte! Mă bucur nespus că am avut ocazia s-o întâlnesc şi,mai ales,că revista „Click! pentru femei” i-a împlinit un vis!

E o satisfacţie atât de mare s-o descopăr cu un licărit de fericire în ochi – când ne întâlnim şi-mi povesteşte că Anna,fetiţa ei,a lăudat-o pentru progresele sale – ori la telefon,când îmi spune cu voioşie că soţul ei o susţine cu şi mai mare convingere! Cred cu tărie că unde-s doi,puterea creşte,iar în formula aceasta am ajuns la super rezultate. Le aştept şi pe cititoarele „Click! pentru femei” să-mi scrie pe adresa redacţiei,să ne povestească experienţele lor la dietă,cu ce obstacole s-au confruntat şi ce satisfacţii au numărat în lupta cu kilogramele în plus. Vreau să vă fiu alături,fiindcă nimeni nu poate înţelege mai bine prin ce treceţi decât cineva care a trecut la rându-i prin asta!

În cele 8 săptămâni de campanie,Andreea a slăbit 13 kilograme!

 

Denisa

Cele 8 săptămâni de campanie au trecut repede,dar sunt fericită că în această vară am dat startul la „Silueta mult visată!”. Pe parcursul acestei campanii de slăbit am reuşit să scap de un număr de kilograme consistent,dar mai am de „ars” destule,deci munca mea,cât şi a Andreei,nu se termină aici!

Cu ajutorul tuturor celor implicaţi în această campanie de slăbit,în mod deosebit al dragei mele coechipiere,Andreea,am declanşat un proces de redescoperire personală. Am înţeles cât de importantă este alimentaţia sănătoasă,am simţit însă şi cât de greu este să renunţi la vechile obiceiuri nesănătoase,dar acum simt că am intrat într-o nouă etapă a vieţii mele.

Sunt mai încrezătoare şi mai hotărâtă să fiu o femeie sănătoasă şi frumoasă! Îmi doresc din tot sufletul ca experienţa mea să fie un motiv în plus pentru toate femeile care au probleme cu kilogramele să ia măsuri,să înceapă o dietă personalizată,să facă mişcare,să adopte un stil de viaţă sănătos. Vă doresc tuturor MULT SUCCES!

În cele 8 săptămâni de campanie,Denisa a slăbit 9 kilograme!

Campanie susţinută de: