Cum menţii o relaţie în funcţie de zodie

1 66556 original jpg jpeg

Fiecare persoană are un comportament diferit, influenţat în unele cazuri şi de astrele care-l patronează. Descoperă secretele fiecărei zodii pentru a avea o relaţie perfectă!

Berbec

Chiar dacă eşti o fire mai energetică,este bine ca din când în când să iei lucrurile mai uşor şi să nu mai fii atât de strică cu partenerul tău. Îţi place să acţionezi singură,dar nu te sfii să ceri ajutor atunci când simţi că lucrurile te depăşesc.

Taur

Eşti caracterizată prin amabilitate şi bun simţ,dar nu est bine să-i laşi pe ceilalţi să profite de calităţile tale. Atunci când ştii că ai dreptate,este indicat să-ţi susţii punctul de vedere. Partenerul te va accepta aşa cum eşti,iar lucrurile vor decurge mai bine dacă vei face ceea ce-ţi spune inima şi nu raţiunea.

Gemeni

Pentru ca relaţia să fie mai strânsă,încearcă să fii mai atentă la nevoile partenerului tău. Eşti o fire foarte directă,care spune ceea ce crede fără a-i menaja pe cei din jur,dar în anumite situaţii aceasta nu este cea mai bună abordare. Fii mai subtilă atunci când ai ceva de spus şi vei avea numai de câştigat.

Rac

Atunci când eşti implicată într-o relaţie,eşti dispusă să dai totul pentru ca aceasta să funcţioneze,iar alesul inimii tale să fie fericit. Oamenii sunt atraşi de onestitatea ta,dar ai grijă să nu devină o slăbiciune.

Leu

Eşti o persoană generoasă,dispusă la sacrificii atunci când este cazul. Ai grijă totuşi,cum abordezi situaţia în faţa celorlalţi,deoarece vor crede că-ţi urmăreşti doar interesul. Încearcă să fii mai comunicativă,iar relaţia cu partenerul se va îmbunătăţi.

Fecioară

Ai o încredere nemărginită în forţele proprii,de aceea de multe ori nu mai asculţi şi părerea celor din jur. Pentru ca relaţia să se închege este bine ca din când în când să te mai consulţi şi cu partenerul atunci când vine vorba de planuri de viitor,iar împreună să luaţi cea mai bună decizie.

Balanţă

Chiar dacă duci o viaţă agitată,nu uita că o relaţie presupune doi parteneri şi că timpul petrecut împreună este esenţial. Încearcă să faci din când în când câte o pauză şi poţi plănui fie o escapadă romantică în doi într-un peisaj miric,fie îţi poţi rezerva o seară romantică care să vă apropie şi mai mult. Aceste mici momente împreună sunt cheia unei legături de durată.

Scorpion

Eşti un mister pentru persoana de lângă tine. Dacă în anumite ocazii eşti sfioasă şi preferi să stai în colţul tău,în altele eşti pregătită să iei decizii importante şi să conduci lumea. Poate că această latură a ta l-a atras la început,dar este indicat ca pe măsură ce trece timpul să te cunoască mai bine şi să vadă că poate conta pe tine în orice moment.

Săgetător

Firea ta sociabilă şi prietenoasă atrage ca un magnet persoanele în jurul tău,însă ai grijă să nu fi abandonată chiar în momentele când ai cea mai multă nevoie de ajutor. Din acest motiv este mai bine să-ţi focusezi atenţia pe relaţia cu partenerul tău şi nu pe cea cu prietenii.

Capricorn

Dacă este o trăsătură care te caracterizează aceasta este încăpăţânarea. Totodată eşti foarte severă cu cei din jur,iar lucrurile trebuie să fie aşa cum spui tu. Din păcate aceste cerinţe le impui şi partenerului,iar din acest motiv relaţia are de suferit. Este bine să mai cobori ştacheta,deoarece nimeni nu este perfect.

Vărsător

Cel mai mult îţi doreşti de la partenerul tău să fie sincer şi fidel. Nu accepţi sub nicio formă să fii înşelată,iar din acest motiv eşti suspicioasă din orice. Ai mai multă încredere în el şi nu-l sufoca cu întrebări,deoarece la un moment dat şi răbdarea lui se va sfârşi.

Peşti

Vrei ca toată lumea să fie mulţumită şi din acest motiv eşti tolerantă cu cei din jur. Din păcate acest lucru se aplică şi relaţiei tale. Nu ştii exact ce vrei de la partener şi eşti nesigură pe acţiunile tale. Astfel,apar conflicte,care în timp pot eroda relaţia. Este bine să-ţi stabileşti nişte standarde,iar viaţa ta amoroasă se va îmbunătăţi.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg