Elementele zodiacale şi compatibilitatea

1 55338 original jpg jpeg

Elementele naturii nu dictează doar legile universului, ci şi relaţia dintre parteneri. Află dacă sunteţi compatibili sau dacă natura complotează împotriva voastră.

Pământ:Taur,Fecioară,Capricorn

Aer:Gemeni,Balanţă,Vărsător

Foc:Berbec,Leu,Săgetător

Apă:Rac,Scorpion,Peşti

Foc şi Foc

Este o combinaţie explozivă între parteneri. Dacă acum sunteţi cuprinşi de o pasiune mistuitoare,în clipa următoare s-ar putea să vă certaţi la cuţite. Între voi nu vor exista niciodată momente de plictiseală,ci dimpotrivă veţi deborda mereu de energie.

Foc şi Pământ

Este o combinaţie stabilă care garantează o relaţie de lungă durată. Dacă aveţi aceleaşi interese şi vreţi să urmaţi acelaşi drum în viaţă,veţi avea o cărare presărată cu fericire. Aveţi,însă,grijă la faptul că cei care sunt dominaţi de pământ au tendinţa să nu accepte prea multe riscuri,în timp ce focul este mereu deschis la noi provocări.

Foc şi Aer

Cheia acestei relaţii este să vă acceptaţi reciproc şi să mai şi cedaţi din când în când. Stabilitatea nu este o opţiune,ci dimpotrivă veţi fi mereu tentaţi să exploraţi noi orizonturi.

Citeşte şi:

Cum să te porţi într-o relaţie,în funcţie de zodie

Soluţii pentru o relaţie în criză

Foc şi Apă

Sunteţi două elemente total opuse,iar acest lucru se vede şi din caracterul vostru. În timp ce unul dintre voi este o fire mai sensibilă,celălalt nu se lasă intimidat sub nicio formă. Totuşi,dacă ştiţi cum să vă completaţi,veţi avea o relaţie armonioasă.

Pământ şi Aer

Reprezentaţi echipa perfectă din punct de vedere intelectual. Vă sfătuiţi în orice problemă pentru a lua decizia cea mai bună. Totuşi,nu amânaţi prea mult  luarea unei hotărâri,întrucât pot apărea frustrări.

Pământ şi Pământ

Vă înţelegeţi de minune,iar viaţa curge în ritmul pe care vi-l stabiliţi voi. Vă susţineţi reciproc,iar de multe ori este de ajuns o privire pentru ca partenerul să înţeleagă de ce ai nevoie. Problemele pot apărea dacă unul dintre voi este mai pesimist din fire,întrucât celălalt partener va avea tendinţa să-l copieze.

Pământ şi Apă

Energiile naturii s-au aliniat pentru ca voi să aveţi relaţia perfectă. Aşa cum apa este sursa vieţii pentru pământ,şi sprijinul dintre parteneri este esenţial pentru o relaţie echilibrată. Compatibilitatea dintre voi este maximă,aşa că este bine să faceţi tot ce vă stă în putere pentru ca relaţia să funcţioneze,întrucât este garanţia unei vieţi sentimentale reuşite.

Apă şi Apă

Este o compatibilitate cu două tăişuri. Ori lucrurile vor funcţiona perfect pentru voi doi,ori în calea iubirii voastre vor fi numai obstacole. Nativii patronaţi de acest element la naturii sunt firi foarte sensibile şi fie se vor încărca cu energie pozitivă,fie vor cădea pradă melancoliei.

Apă şi Aer

Aşa cum apa îşi urmează propriul drum,aerul are menirea de a muta lucrurile de la locul lor. Cam în acest fel decurge şi relaţia voastră. În timp ce unul dintre voi caută un trai liniştit,celălalt este mereu în căutare de senzaţii tari.

Aer şi Aer

Timpul va trece ca prin farmec atunci când sunteţi împreună,întrucât mereu veţi găsi subiecte de dezbătut. Însă,acest lucru nu înseamnă că va înflori iubirea în inima voastră. Dimpotrivă,s-ar putea să vă complaceţi într-o relaţie fără viitor.



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg