Există compatibilitate între aceleaşi zodii?

1 72095 original jpg jpeg

V-aţi întâlnit, v-aţi plăcut, dar ai avut surpriza să descoperi că sunteţi născuţi sub acelaşi semn astral. Să fie oare acest lucru o piedică în calea iubirii voastre?

Berbec

Având în vedere că amândoi sunteţi firi energice,este cam greu să menţineţi o relaţie stabilă. În plus,caracterul încăpăţânat al amândurora va face o eventuală relaţie şi mai dificilă. Însă,dacă simţi că el este sufletul tău pereche,n-ar strica să vă aşezaţi la masa negocierilor pentru a stabili reguli clare de convieţuire în doi.

Citeşte şi:

Află care este destinul tău în dragoste

Horoscop:semne că este singur şi disponibil

Taur

Un cuplu sub acest semn este sinonim cu perfecţiunea. Amândoi sunteţi persoane echilibrate,care ştiu ce-şi doresc aşa că aveţi toate şansele ca relaţia să-şi găsească finalitate la altar.

Gemeni

Atâta timp cât aventura nu va lipsi din viaţa de zi cu zi,veţi avea parte de un trai comun aproape perfect. Însă ţine cont de faptull că mariajul este o responsabilitate de viaţă şi nu oferă doar senzaţii tari pentru câteva zile. În plus,daca unul dintre voi se plictiseşte,va căuta în altă parte ceea ce-i lipseşte.

Rac

Vrei un partener care să fie un punct de sprijin în orice situaţie şi care să nu se lase uşor impresionat? Atunci ai nevoie de cineva sigur pe sine şi care să fie capabil să aprecieze sensibilitatea ta,iar persoanele născute în aceeaşi zodie nu se numără printre acestea.

Leu

Sunteţi firi dominante şi este greu de menţinut o relaţie atunci când ambii parteneri vor să conducă. Orgoliile vor trece în unele cazuri înaintea iubirii şi când niciunul dintre ei nu este dispus să cedeze,certurile vor fi la ordinea zilei. Este aproape imposibil să menţii starea de echilibru,aşa că mai bine te orientezi spre alte persoane pentru a nu suferi inutil.

Fecioară

Dacă eşti în căutarea perfecţiunii,atunci o să o găseşti cu siguranţă la un partener născut la doar câteva zile distanţă de tine. Chiar dacă amândoi aveţi mari aşteptări,vei găsi mereu un punct de sprijin sau un sfat care să te facă să uiţi chiar şi cele mai negre zile.

Balanţă

Pentru a fi fericită cu o altă balanţă trebuie să ştii cât e bine să mai laşi de la tine şi când să-ţi impui punctul de vedere. Nu despica firul în patru atunci când nu este necesar,deoarece şi răbdarea lui are o limită.

Scorpion

Este uşor să te îndrăgosteşti de cineva din aceeaşi zodie,întrucât aveţi pasiuni şi interese comune. Însă acest lucru nu garantează şi buna înţelegere.Trebuie să pui multă pasiune şi răbdare pentru nevoile partenerului,pentru a fi sigură de reuşită.

Săgetător

Este greu ca doi săgetători să menţină o relaţie stabilă,deoarece fiecare va avea impresia că-i îngrădeşte libertatea celuilalt. Comunicarea poate fi însă cheia unei relaţii funcţionale,în care să te simţi bine.

Capricorn

Întrucât ştii ce aşteptări ai de la viaţa personală şi profesională,în cazul în care întâlneşti pe cineva născut în aceeaşi zodie ca şi tine,nu-ţi va fi greu să menţii relaţia fericită. Respectul şi onestitatea ar trebui să stea la baza sentimentelor voastre,iar dacă reuşiţi să treceţi peste aceste obstacole vă aşteaptă o viaţă lungă împreună.

Vărsător

Poate că cea mai bună prietenă a ta este vărsător şi vă înţelegeţi de minune,dar asta nu înseamnă că va fi aceeaşi situaţie şi cu un eventualul partener. S-ar putea să ignoraţi partea sentimentală a relaţiei şi să vă axaţi pe partea practică,iar în final rutina îşi va face loc în viaţa voastră.

Peşti

Visaţi amândoi la o viaţă perfectă,dar riscaţi să aveţi parte doar de vise. În lipsa unui partener care să te mai aducă din când în când cu picioarele pe pământ,viaţa ar putea să treacă pe lângă tine şi,în final,să rămâi cu inima frântă.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg