Află ce simbol eşti în zodiacul grecesc!

1 60196 original jpg jpeg

Potrivit grecilor antici, există un semn atrologic care prezice latura ta întunecată. Grecii antici credeau că horoscopul forţelor întunericului nu este mai puţin important decât cel tradiţional cu semne zodiacale. Horoscopul antic este împărţit în 10 semne vechi, şi în funcţie de perioada naşterii, îţi prezice soarta în funcţie de latura ta negativă.

Sfinx:23 octombrie-30 noiembrie

Potrivit horoscopului antic,dacă eşti născută în această perioadă eşti rece,egoistă,vicleană,încerci întotdeauna să-i păcăleşti cu umilinţă pe ceilaţi şi să profiţi de ei în orice situaţie. În plus, ai tendinţa de a economisi bani,dar numai pentru tine,de aceea îi ascunzi în multe locuri,ştiute doar de tine. Totodată,tinzi să crezi că lumea se învârte în jurul tău,de aceea nu ai prieteni adevăraţi.

Minotaur:1 decembrie – 7 ianuarie

Potrivit horoscopului antic,dacă te-ai născut în această perioadă,deşi îţi doreşti foarte mult,nu te afli niciodată la conducere. Din acest motiv,ai tendinţa de a lua ideile altor persoane şi de a le prezenta ca fiind ale tale. Ai foarte mare grijă! Acest obicei îi poate deranja pe unii dintre colegii de serviciu.

Citeşte şi:

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Zodiacul japonez îţi spune ce personalitate ai

Centaur:8 ianuarie – 12 februarie

În legendele mitologice,centaurul este jumătate om,jumătate cal. Dacă te-ai născut în această perioadă îţi controlezi cu greu resentimentele,accesele de furie,dorinţele sexuale,frica şi gelozia. Te laşi ghidată mai mult de emoţie,mai degrabă decât de un motiv.

Harpie:13 februarie-18 martie

Harpie este o creatură mitologică înaripată,cu gheare mari,fiind considerată simbolul răzbunării. Dacă eşti o harpie îţi este foarte greu să ierţi. Eşti duşmănoasă şi-ţi ţii aceste sentimente de  nemulţumire şi invidie ascunse în tine ani de zile. Îţi găseşti fericirea pe nenorocirile celor apropiaţi.

Pegasus:19 martie-24 aprilie

Dacă te-ai născut în această perioadă,eşti îngânfată şi crezi că meriţi mai mult decât ce-ţi oferă soarta. Urăşti rutina şi doreşti să duci o viaţă romantică şi iluzorie.

Cerberus:25 aprilie-30 mai

Cerberus este câinele gigant cu trei capete cunoscut în mitologia greacă pe post de păzitor ale porţilor iadului. Dacă te-ai născut în această perioadă înseamnă că eşti ca o bestie,gata să sară la gâtul oricui îndrăzneşte să-ţi spună ceva ce nu e pe placul tău.  

Satir,31 mai  03 iulie

Satirul este divinitatea rustică din mitologia greacă,reprezentată printr-o fiinţă cu corp omenesc acoperită cu păr,cu coarne şi picioare de ţap (sau de cal),care personifică instinctele brutale. Femeile satir au tendinţa de a alerge relaţiile de dragoste cu obstacole şi au foarte puţin interes în a cunoaşte dragostea adevărată.

Sirenă:4 iulie-10 august

În mitologia greacă,vocea irezistibilă şi dulce a sirenelor îi convingea pe marinari să sară de pe stânci. În viaţa reală,femeile sirenă controlează totul din jur cu farmecul lor. Eşti fermecătoare,atunci când vrei să fii.

Griffin:11 august-15 septembrie

Griffinul era în legendele mitologice jumătate leu,jumătate vultur-o creatură militantă,puternică,de necontrolat. Dacă eşti născută în această perioadă înseamnă că eşti fanatică,singurul tău scop este să aperi tot ce ai cu orice mijloace. De aceea,poţi fi foarte periculoasă.

Himeră:16 septembrie – 22 octombrie

Himera este o creatură mitică (cu cap de leu,corp de capră şi coadă de şarpe). Dacă eşti născută în această perioadă,potrivit horoscopului antic,ai tendinţa de a fi ipocrită,de aceea nu eşti văzută ca o persoană de încredere. În plus,eşti o fire neînţelească pentru cei din jurul tău.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg