Cadoul potrivit în funcţie de zodie

1 66008 original jpg jpeg

Vrei să faci un cadou unei persoane dragi, dar realizezi că n-ai nici cea mai mică idee ce şi-ar mai putea dori? Ia în considerare şi semnul zodiacal sub care s-a născut pentru a-i alege un cadou!

Berbec (21 martie – 21 aprilie)

Cei născuţi în zodia Berbec sunt dinamici şi-şi doresc să fie primii în tot ceea ce fac,pentru că aibă parte de atenţia celorlalţi. Sunt îndrăzneţi,energici. Un joc video,bilete la un eveniment sportiv,un abonament la un curs de dans sau la o sală de sport,o carte care să-i dea idei de călătorii – oricare dintre acestea ar fi un cadou pe placul oricărui nativ în Berbec.

Taur (22 aprilie – 21 mai)

Nativilor în zodia Taur le plac lucrurile fine. Doar privindu-le locuinţele îţi poţi da seama că adoră confortul. Câteva posibile cadouri pentru ei sunt un vin bun,bijuterii,perne de mătase,bomboane fine de ciocolată,o haină modernă,un halat sau papuci moi,un album cu genul lor de muzică preferat. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenilor le place foarte mult să vorbească. Nu contează că fac asta faţă în faţă cu amicii lor,prin intermediul telefonului mobil sau al e-mail-ului,de aceea cadourile ideale pentru ei sunt cele care-i ajută să comunice mai uşor. De asemenea,cărţile sunt o altă idee de a le arăta că ţii la ei. Ai grijă,însă,să afli din vreme ce are deja în bibliotecă!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Cadourile pentru casă sunt foarte bune pentru nativii în Rac. Alege ustensile de bucătărie,cărţi de bucate,mixuri de condimente! Nu-i vei dezamăgi. Cum sunt şi sentimentali,pentru ei sunt valoroase articolele lucrate manual:mici decoraţiuni interioare,bijuterii,accesorii.

Leu (23 iulie – 22 august)

Dacă vrei să le faci o bucurie celor născuţi în zodia Leu,oferă-le bilete la teatru,bijuterii de aur,accesorii sau produse de îngrijire de calitate,mai ales cele pentru păr. Le place şi să fie răsfăţaţi,deci vor fi încântaţi dacă primesc în dar cosmetice.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Persoanele născute sub semnul Fecioară sunt practice şi îngrijite. Le încântă orice le ajută să se organizeze mai bine decât o fac deja. O carte cu sfaturi practice,indiferent de domeniu,este un cadou potrivit. De pildă,dacă au făcut o pasiune pentru plante de apartament,le-ai putea oferi un ghid de îngrijire a florilor.

Balanţă (22 septembrie – 22 octombrie)

Cei născuţi în zodia Balanţă sunt în căutarea echilibrului şi a armoniei. Orice lucru care le creează o ambianţă plăcută acasă şi care le redau liniştea va fi un cadou bun. De asemenea,eleganţa este un aspect important pentru nativii în Balanţă,de aceea le va face plăcere să primească eşarfe de mătase şi accesorii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii în Scorpion adoră misterul. Ochelarii de soare care le permite să se ascundă sunt un cadou inspirat. Îi dai gata cu orice carte poliţistă,mai ales dacă este scrisă de Agatha Christie,sau despre comori pierdute. Adoră şi parfumurile fresh,uleiurile de masaj,loţiunile de baie şi lumânările parfumate.

Săgetător (21 noiembrie – 20 decembrie)

Persoanele din zodia Săgetătorului sunt active şi dornice de aventură. Le cucereşti dacă le dăruieşti bilete la un eveniment sportiv,echipamente sportive,o plimbare cu un balon de aer cald. Le place să călătorească,deci o excursie într-un loc în care n-a mai călcat până acum ar fi o surpriză plăcută pentru ele. Alte sugestii de cadouri sunt:echipament de munte,bilete de loterie sau la un club de comedie,o carte despre călătorii în ţări exotice.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai prieteni născuţi în zodia Capricorn? Află că le plac foarte mult antichităţile. Este important să fie nu numai frumoase,ci şi practice. Nişte bijuterii vechi,un stilou,un ceas sunt doar câteva lucruri care le-ar face plăcere. Nu-ţi irosi banii pe gadgeturi de ultimă oră pentru a-i impresiona de ziua lor,pentru că îi interesează prea puţin aceste lucruri.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astronomia se numără printre pasiunile nativilor în Vărsător. La aniversarea lor,oferă-le cărţi de astronomie,un telescop,diagrame stelare,o vizită la Observatorul Astronomic şi te vor iubi. Alte cadouri care le-ar putea fi pe plac sunt:haine colorate,cu o croială originală,accesorii fantezie,cărţi din domeniul Science-Fiction.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativii în Peşti au o înclinaţie spre fotografie şi film,deci vor fi încântaţi să primească în dar DVD-uri cu filme,bilete la cinema,un aparat foto sau o ramă foto digitală. Le plac şi accesoriile de baie (sărurile,uleiurile şi loţiunile parfumate),cărţile de poezie,filmele romantice.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg