Care sunt zodiile cu care te-nţelegi bine la serviciu

1 68823 original jpg jpeg

Nu întotdeauna poţi să-ţi alegi colegii de muncă, dar dacă vrei să selectezi pe cineva pentru un proiect următor, află care sunt nativii cei mai potriviţi pentru ca treaba să meargă ca unsă.

Berbec

Eşti puternică şi iei viaţa în piept dără teamă. Îţi plac provocările,ai o voinţă ieşită din comun şi eşti încrezătoare în forţele proprii. Ai nevoie să lucrezi cu cineva la fel de pasional. Cei mai buni colegi de muncă sunt cei născuţi în Leu sau Săgetător.

Taur

Eşti pragmatic,ai simţ practic şi nu-ţi place să laşi treburile neterminate. Uneori poţi fi prea posesivă. În orice caz,munceşti din greu şi eşti un coleg pe care orice se poate baza. Sunt ideali pentru tine partenerii de muncă precum nativii în Fecioară şi Capricorn.

Gemeni

Eşti văzută ca o persoană complicată,impredictibilă,carismatică. În orice gen de relaţie,ai nevoie de pasiune şi entuziam. Le vei găsi alături de nativii în Balanţă şi Vărsător cu care lucrezi cel mai eficient.

Rac

În ochii celorlalţi eşti o fire complexă,pe care cu greu ajungi s-o cunoşti în profunzime. Dincolo de carapacea tare,se ascunde o persoană sensibilă. Te înţelegi de minune cu cei născuţi în Scorpion,Peşti şi,în unele cazuri,şi cu cei în Rac.

Leu

Ai toate calităţile să fii lider,adori să fii în central atenţiei. Generoasă,bună şi pasională,ai nevoie să fii înconjurată de parteneri de muncă ambiţioşi ca aceia născuţi în Berbec sau Săgetător.

Fecioară

Eşti născută sub unul dintre semnele zodiacale cele mai muncitoare. Te ajută mult şi faptul că eşti atentă la detalii. Ai nevoie de colegi cu simţ practic şi la fel de sârguincioşi precum nativii în Taur şi Capricorn.

Balanţă

Liniştită şi cooperantă,cel mai mult îţi displace singurătatea şi să nu ai cu cine conversa. Lucrează bine alături de persoane la fel de calme şi cu atitudine pozitivă ca acelea născute în zodiile Gemeni şi Vărsător.

Scorpion

Calmul şi stăpânirea de sine te caracterizează. Ştii să ţii un secret,dar întâmpini dificultăţi în a-ţi exprima sentimentele. La locul de muncă te înţelegi foarte bine cu cei născuţi în Rac şi Peşti,persoane inteligente şi sincere.

Săgetător

Ţii foarte mult la libertatea ta şi-ţi plac mult călătoriile în jurul lumii. Te înconjori de persoane la fel de jucăuşe şi amuzante ca tine. La serviciu,lucrezi foarte bine alături de native în zodiile Berbec şi Leu.

Capricorn

Eşti cea mai muncitoare şi dedicată profesiei tale dintre toţi nativii. Serioasă,disciplinată şi ai nevoie de colegi oneşti,sensibili,sârguincioşi,ca aceia născuţi în Taur şi Fecioară.

Vărsător

Din nefericire,te plictiseşti destul de repede şi ai nevoie de stimulare mentală pentru a nu-ţi pierde interesul. Un loc de muncă lipsit de provocări nu este potrivit pentru tine. În schimb,parteneri cum sunt nativii în Gemeni şi Balanţă te entuziasmează şi te fac să vezi proiectele profesionale cu alţi ochi.

Peşti

Dacă i-ai întreba pe colegii de serviciucum te percep sigur ar spune că  eşti creativă,sociabilă,intuitivă,pasionată de ceea ce faci. Preferi să lucrezi cu persoane cu care poţi crea o conexiune la nivel emoţional,spiritual. Cei mai buni parteneri sunt cei născuţi în Rac şi Scorpion.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg