Ce meserie ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

1 66046 original jpg jpeg

Dacă te-ai gândit vreodată de ce nu eşti fericit cu jobul tău sau nu ştii către ce domeniu să te axezi în viaţă, iată ce predispoziţii ai în funcţie de zodia sub care te-ai născut. O carieră se construieşte destul de greu şi asta doar dacă există atracţia către un anumit fel de muncă.

Dacă te-ai gândit vreodată de ce nu eşti fericit cu jobul tău sau nu ştii către ce domeniu să te axezi în viaţă,iată ce predispoziţii ai în funcţie de zodia sub care te-ai născut. O carieră se construieşte destul de greu şi asta doar dacă există atracţia către un anumit fel de muncă.

Ce meserie ţi se potriveşte,în funcţie de zodie – dinamici şi plini de adrenalină,nativii zodiei berbec au nevoie de locuri de muncă extreme

Nativii din zodia Berbec sunt foarte dinamici şi practici. Au nevoie de ceva care să îi incite,să fie destul de dificil pentru felul lor aprig de a fi. Aşadar,femeilor le stă bine ca directoare sau instructoare de fitness. Bărbaţii au nevoie de ceva mai multă adrenalină,aşadar vor alege cu uşurinţă o carieră militară,de pompier sau poliţist. Cu toate acestea,berbecii pot fi foarte creativi şi glumeţi,deci o carieră în televiziune,divertisment sau circ nu sunt excluse.

Taurii au nevoie de stabilitate financiară,de lux şi tot ce este mai bun. Aşa că,îşi sacrifică mult timp şi energie când vine vorba de job. Sunt inteligenţi,practici şi doresc o carieră de succes,de aceea munca la birou este ideală pentru un nativ din zodia taur. Cariera medicală sau un loc de muncă cu multe responsabilităţi se potrivesc de minune cu această zodie.

Nativii din zodia Gemeni au nevoie de un loc de muncă provocator,în cadrul căruia să călătorească mult sau să intre în contact cu oameni fel de fel. Sunt foarte deschişi către nou,au simţ artistic,estetic şi le place frumosul,de aceea un job în publicitate sau media este perfectă pentru ei. De asemenea,cei care au darul negocierii,al discursului în public,să nu ezite să dezvolte o carieră în vânzări.

Racii sunt îndreptaţi,de obicei,către familie,dar asta nu înseamnă că nu îşi doresc o carieră bogată. Astfel,ei pot fi buni avocaţi sau lucrători în bancă,pot duce cu succes o carieră plină de responsabilităţi. Pentru cei mai romantici dintre nativii zodiei,nu este exclus să fie atraşi de munca la muzeu,de munca de profesor,în care să se dedice cu totul.

Ce meserie ţi se potriveşte,în funcţie de zodie – cu mulţi bani sau nu,leii vor faimă şi atât,aşadar le trebuie un job care să îi pună în evidenţă

Nativii zodiei Leu sunt inventivi,le place să conducă,să iniţieze,au foarte multe idei. Un job ideal pentru ei ar fi cel în finanţe,marketing sau exporturi,dar cel mai bine s-ar descurca cu propria afacere. Leii aleargă în viaţă după faimă,deci vor alege un post bun sau o funcţie bună doar pentru a fi în centrul atenţiei. De aceea,le va sta foarte bine în postura de actori de film sau teatru.

Fecioarele sunt excesiv de meticuloase,sunt foarte atente la detalii,aşa că un job în statistică sau justiţie li se potriveşte mănuşă. Domeniul IT sau munca pe cont propriu,în general,este perfectă pentru fecioare. Finanţe,contabilitate sau servicii cu comision sunt domenii de bază pentru aceşti nativi.

Balanţele sunt foarte buni organizatori şi coordonatori,aşa că dacă se impun în munca cu echipe mai mari,vor reuşi fără probleme. Au darul de a vorbi cu clienţii,de a lucra cu oamenii,sunt buni moderatori,deci nici munca în publicitate sau vânzări nu ar fi nepotrivită pentru ei.

Scorpionii sunt genul de oameni care pot şi ştiu să facă bani uşor. Intuiesc în ce să investească mai bine,poate chiar ajung să lucreze la bursă,ceea ce îi avantajează enorm. Cercetările,istoria sau ceva mai complicat,precum arhitectura sunt domenii la fel de bune pentru aceşti nativi,deoarece au o memorie excelentă,o intuiţie bună şi simţ analitic.

Săgetătorii sunt firi foarte generoase,idealiste şi extrem de optimiste. Aşadar,lucrul cu copiii sau cu persoanele marginalizate,precum orice muncă ce presupune ajutorul oamenilor este ideal pentru un săgetător. Ceea ce este de bază la locul de muncă este să nu intervină rutina,să existe mereu ceva nou şi palpitant.

Ce meserie ţi se potriveşte,în funcţie de zodie – Capricornii,şefii zodiacului

Probabil că aţi observat că,în general,şefii,managerii şi cei din vârful piramidei sunt de cele mai multe ori nativii din zodia Capricorn. Ei sunt foarte dedicaţi muncii,au nevoie de provocări mari,de aceea tind spre joburi unde se poate avansa cât mai sus. Posturile bine plătite sunt excelente pentru aceşti nativi,pentru care profesia joacă un rol important în viaţă.

Nativii din zodia Vărsător sunt visători şi extrem de creativi,inventivi,cu multă imaginaţie. Lucrul în propriul atelier de creaţie este tot ce îi poate satisface mai mult pe lume. ei trebuie să creeze,să picteze,să sculpteze,să cânte. Le place să descopere lucruri noi,ceea ce i-ar face buni arheologi,dar îi încântă şi tot ce ţine de trecut,nu ar fi de mirare să vrea un magazin de obiecte antice.

Peştii sunt materialişti,de aceea se dedică trup şi suflet unui loc de muncă bănos. Mediul administrativ sau medical este perfect pentru ei. Deşi,pot face bani uşor din mici afaceri proprii pe perioadă scurtă,care să ofere un confort bun pentru o anumită perioadă.         



Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg