Cele mai orgolioase zodii la femei

1 66516 original jpg jpeg

A fi orgolios înseamnă a avea o părere foarte bună despre sine – adesea exagerată şi nejustificată. Orgoliul este echivalent cu trufia, vanitatea, îngâmfarea. Anumite semne ale zodiacului sunt mai orgolioase ca celelalte!

Berbec

Ai o fire independentă-şi o părere foarte bună despre tine. Accepţi doar critcile justificate – dar şi pe acestea,cu o strâmbătură de nas.

Taur

Orgoliul tău este mai ales social şi profesional – pentru că eşti o persoană meticuloasă,muncitoare,dedicată. Îţi petreci trei sferturi din viaţă muncind – şi nu accepţi ca cineva să-ţi contestemeritele profesionale. Vezi roşu în faţa ochilor dacă cineva îţi contestă activitatea!

Leu

Ego-ul tău şi orgoliul aferent sunt enorme. Îţi place să fii pe locul întâi,adori laurii,laudele. În acelaşi timp,te dedici total chestiunilor pe care le consideri de interes – în viaţa personală,familială sau profesională. Te dăruieşti activităţilor care te pasionează,de aceea nu accepţi sub nicio formă să fii contrazisă sau criticată. Îţi place să dai comenzi,să ai ultimul cuvânt. E suficient un cuvânt sau o privire pentru ca orgoliul tău rănit să explodeze!

Fecioară

Eşti meticuloasă,perfecţionistă,obsedată de detalii. Evident,îţi cunoşti valoarea şi îţi ştii locul în ierarhia socială şi profesională. De aceea,nu-i înghiţi uşor pe cei care-ţi contestă munca sau care încearcă să te scoată din rutina cu care te-ai obişnuit.

Scorpion

Orgoliul tău e bine mascat-şi cine te atacă va suferi,la un moment dat,consecinţele furiei tale. De multe ori,te răzbuni pe cine nu trebuie,fiind din fire suspicioasă şi capabilă să construieşti,mental,cele mai neverosimile scenarii.

Săgetător

Sub firea fermecătoare se ascunde un orgoliu cât carul. Îţi place să excelezi,să străluceşti,să fii în mijocul acţiunii- şi eşti convinsă că toţi ceilaţi te văd aşa cum te vezi şi tu:aureolată de un nimb. Cei ce vor să te dea jos de pe piedestal vor avea de-a face cu consecinţele orgoliului tău rănit.

Capricorn

Orgoliul tău e mai ales de natură profesională şi socială-eşti disperată să ajungi în fruntea ierarhiei şi depui orice efort pentru asta,fiind convinsă că totul ţi se cuvine. Chiar dacă viaţa te îngenunchează,te ridici din praf,te scuturi şi mergi mai departe. Ai o părere foarte bună despre tine şi eşti gata să calci în picioare orgoliul celorlalţi,dacă asta te ajută să avansezi.

Vărsător

Trufia ta interioară ţine de convingerea că nu există lucruri pe lumea asta în stare să te oprească. Orgoliul tău explodează când cineva vrea să te înlănţuie sau să îţi îngrădească spiritul liber – sau când îţi demonstrează că ai mai puţine grade de libertate decât îţi imaginezi.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg