Găseşte-ţi sufletul pereche în funcţie de zodie

1 69094 original jpg jpeg

Găsirea partenerului potrivit este un joc al numerelor. Cu cât mergi în mai multe locuri şi întâlneşti mai mulţi oameni, cu atât ai mai multe şanse să te întâlneşti cu alesul inimii.

Totuşi,astrologia îţi poate oferi informaţii cu privire la persoana cu care eşti compatibilă şi,totodată,îţi spune şi unde ai putea s-o găseşti.

BERBEC

Imprevizibilatea caracteristică unui Vărsător te va ţine mereu activă,garantând faptul că relaţia voastră nu se va uza. Uită-te după acest spirit liber în cafenele sau la mitingurile politice. Indiferent de locul în care îl vei găsi,bărbatul născut sub semnul Vărsătorului,se va implica foarte mult în relaţia alături de tine.

TAUR

Taurii fac casă bună cu cei născuţi sub semnul Fecioarei. Acest semn zodiacalde pământ este la fel de economic ca şi tine. Totodată,este preocupat de sănătate şi de fitness. Din acest motiv,sala de gimnastică este un bun loc în care să-l întâlneşti. Pentru că cei născuţi sub semnul Fecioarei sunt timizi,va trebui să faci tu primul pas.

GEMENI

Perechea potrivită este Balanţa,un alt semn de aer,la fel ca şi tine. Cei născuţi sub semnul Balanţei caută stimulare intelectuală la cluburile de carte,în dezbaterile politice şi în învăţământul superior. Dar au de asemenea şi viaţă socială,astfel încât mai merg,din când în când,şi la petreceri. Participă şi tu la acestea,până când reuşeşti să-l găseşti pe cel pe care poţi să-l ţii lângă tine.

RAC

Partenerul tău potrivit este un Peşte visător. Din moment ce ambii sunteţi semne de apă,vă veţi cunoaşte datorită emoţiilor voastre. Uită-te după el pe plajă,într-o nouă librărie sau într-un loc în care oamenii meditează. Când amândoi vă veţi dezvălui imaginaţia activă,vă veţi da seama că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt.

LEU

Ca să-l întâlneşti pe amuzantul şi iubitorul Săgetător,perechea ta potrivită,înscrie-te la un club de călătorie sau mergi într-o croazieră. Din moment ce amândoi iubiţi să ieşiţi şi să întâlniţi oameni noi,şansele de a vă găsi unul pe celălalt sunt foarte mari.

FECIOARĂ

Potenţialul partener cu picioarele pe pământ este un Taur. Acest suflet senzual este cunoscut pentru gusturile sale fine,aşa că încearcă să mergi la un curs de gătit sau la tururile vinicole. Pieţele fermierilor sunt,de asemenea,preferatele acestor gurmanzi,care iubesc să deguste în timp ce cercetează cu atenţie produsele proaspete.

BALANŢĂ

La următoarea galerie de artă care se va deschide,fii cu ochii pe cel care se angajează cel mai mult în conversaţii. Acela ar putea fi sufletul tău pereche. Mai exact,bărbatul născut sub semnul Gemenilor. Îndreaptă-te spre el şi fă un comentariu legat de eveniment. În cazul în care îţi dă o replică veselă,înseamnă că poţi trece la următorul pas.

SCORPION

Caută-l pe pe cel potrivit ţie,adică pe bărbatul născut sub semnul Capricornului,la o întâlnire de afaceri. El va fi cel care va lua numele participanţilor. Prezintă-te şi faceţi schimb de numerele de telefon sau de adresele de email. Foloseşte-ţi ochii magnetici pentru a lăsa o impresie de neuitat.

SĂGETĂTOR

La următoarea petrecere uită-te după persoana care se află în lumina reflectoarelor. Acela poate fi sufletul tău pereche,un Leu care iubeşte să ofere divertisment unei mulţimi. Leii adoră să înveselească copiii şi,de multe ori,participă la excursii,pentru a-i face să zâmbească.

CAPRICORN

Dacă se va întâmpla să auzi de vreun eveniment la care participanţii joacă diferite roluri şi trebuie să rezolve un mister,poţi fi sigură că va apărea şi un Scorpion. Acestuia îi place să cerceteze adânc în psihic,aşa că încearcă să participă la seminarii în care se explorează misterele psihicului.

VĂRSĂTOR

Ai şanse să-ţi găseşti sufletul pereche,adică pe cel născut sub semnul Berbecului,la o întâlnire de afaceri sau în cadrul unei activităţi realizate în grup. Din moment ce Berbecilor le place adrenalina,frecventează parcurile de aventuri  sau cele de explorare. Ai toate şansele să-l întâlneşti.

PEŞTI

Bărbatul născut sub semnul Racului,adică sufletul tău pereche,îi place să stea aproape de casă,aşa că participă la petrecerile din bloc,ori de câte ori ai ocazia. Totodată,mergi şi la evenimentele locale din oraşul tău sau frecventează magazinele vintage. Cu siguranţă îţi va ieşi în cale!

Citeşte şi:

Horoscop:Cum să treci peste o despărţire

Horoscop:Ce să mănânci şi ce să eviţi



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg