Horoscop: Cum iubeşte fiecare zodie

1 69594 original jpg jpeg

Când eşti într-o relaţie te implici fără să ţii cont de nimic sau eşti mai precaută şi-ţi testezi partenerul pentru a vedea cât de mult te iubeşte? Semnul zodiacal poate să fie „de vină“ pentru cât de drăgăstoasă eşti...

Berbec

Dacă eşti născută sub acest semn înseamnă că eşti o fire pasională,capabilă să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru ca bărbatul de lângă tine să fie fericit. Când eşti într-o relaţie,pui pe primul loc persoana iubită şi aştepţi ca şi aceasta să facă la fel. Îţi place să primeşti atenţie din partea partenerului şi să-l asculţi ore în şir. Singurul lucru pe care e bine să-l ţii în frâu este temperamentul tău. Uneori,la furie,poţi spune lucruri pe care să le regreţi ulterior.

Taur

Eşti o persoană romantică,de modă veche,atunci când vine vorba de dragoste,o combinaţie complexă de duritate şi sensibilitate. Îţi doreşti un partener stabil,loial,care să fie afectuos şi grijuliu. Urăşti schimbarea şi de aceea nu te arunci în relaţii. Când l-ai găsit pe cel potrivit pentru tine,nu-i oferi totul pe tavă,ci aştepţi să vezi dacă el merită sau nu iubirea ta. Doar după ce-l supui la mici teste care să confirme asta,devii o persoană răbdătoare şi afectuoasă.

Gemeni

E greu să găseşti o persoană cu care să fii compatibilă în toate. Deşi nativele care se află sub această pecete astrală sunt capabile de angajamente pe termen lung,de obicei,relaţiile în care te implici se termină la fel de repede cum au început. Cauţi pe cineva care să-ţi împărtăşească spiritul aventuros ce te caracterizează,care nu cere consecvenţă şi care să te cucerească prin simplul său mod de a fi. Odată ce-l găseşti pe alesul inimii,eşti loială şi te implici 100% în relaţie.

Rac

Îţi doreşti o poveste de dragoste de lungă durată şi cât mai mulţi copii. Pentru că nativele Rac au un cerc restrâns de prieteni,există mari şanse ca sufetul-pereche să se afle printre amicii cu care îţi petreci timpul liber. Ai nevoie de stabilitate şi eşti atrasă de bărbaţii încrezători în puterile lor. Îţi ia ceva timp pentru a hotărî dacă alesul tău este de încredere,dar odată ce eşti convinsă că ai luat decizia cea mai bună,i te dedici în totalitate.

Leu

Eşti o romantică incurabilă,şi-ţi place să răsfeţi şi să fii alintată. Eşti dependentă de atenţia persoanei iubite şi,când aceasta nu te apreciază,reacţionezi ca un vulcan. Pentru că eşti un om plin de enrgie,trebuie să-ţi găseşti un partener care să ţină pasul cu tine. Pui mare preţ pe loialitate şi nu-l ierţi dacă el calcă strâmb.

Fecioară

Eşti o fire perfecţionistă,de aceea este greu pentru oricine să fie conform aşteptărilor tale. Întrucât nativele născute sub acest semn zodiacal sunt introvertite,oamenii se apropie cu dificultate de tine. Vrei ca partenerul să fie fidel,respectuos şi inteligent şi te plictiseşti repede de cineva cu care nu eşti pe aceeaşi lungime de unde.

Balanţă

Persoană romantică,te afli în căutarea bărbatului perfect. Eşti capabilă să aştepţi ani,pentru a întâlni persoana potrivită. Felul tău de a fi îi atrage pe bărbaţi ca un magnet. Nu degeaba ai atâţia admiratori! Deoarece îţi place să socializezi,sunt mari şanse să-ţi întâlneşti alesul inimii la o petrecere sau la un eveniment mai restrâns. Pentru că ai o personalitate impunătoare,ai grijă ca în relaţia de cuplu să nu-l acaparezi pe cel cu care îţi împarţi viaţa cu problemele tale. Povesteşte-i doar despre cele mai importante lucruri care ţi se întâmplă şi dă-i şi lui ocazia să-ţi împărtăşească din gândurile lui. Mai mult,încearcă să nu fii dependentă de el şi nu-ţi neglija familia.

Scorpion

În dragoste,mergi pe premisa:„totul sau nimic“. Pentru tine nu există cale de mijloc. Nativele născute sub această pecete astrologică sunt cunoscute ca fiind geloase,controlabile,irezistibile,obsesive şi pasionale. Eşti o fire care se încrede cu dificultate într-o persoană,fiind reticentă când cunoşti pe cineva. Gândeşti cu mintea şi mai puţin cu inima când iei decizii ce privesc viaţa ta personală. Când eşti sigură că omul de lângă tine este cel cu care vrei să-ţi petreci întreaga viaţă,te implici în relaţie şi faci tot ce trebuie pentru ca el să te aprecieze şi să te iubească.

Săgetător

Eşti spiritul liber al zodiacului. Ai un apetit imens pentru viaţă,de aceea partenerul trebuie să-ţi împărtăşească această calitate. Caută pe cineva care poate să ţină pasul cu dorinţa ta nesfârşită de aventură. Pentru că asta nu este uşor,multe native născute sub acest semn zodiacal pot fi singure perioade lungi de timp. Când eşti într-o relaţie,ai tendinţa de a-l sufoca pe partener. De aceea,ai grijă să-i oferi independenţă,pentru a nu apărea nori negri desupra relaţiei voastre.

Capricorn

Dragostea este pe planul doi pentru tine. Prin urmare,nu te grăbeşti să te stabileşti într-o relaţie şi să ai o familie. Dar când se întâmplă să-ţi găseşti jumătatea,devii capul familiei. Oricât de mult ţi-ar plăcea serviciul pe care îl ai,ai grijă ca munca să nu-ţi eclipseze viaţa personală. În caz contrar,rişti să rămâi singură. Eşti o fire sinceră şi-ţi place să ai o viaţă stabilă. Când se ivesc mici neînţelegeri în cuplu,rezolvă-le cu calm. Doar aşa vei avea o viaţă armonioasă alături de partenerul de viaţă.

Vărsător

Eşti o visătoare care crede în dragostea adevarată. Îţi cauţi sufletul-pereche,care să-ţi fie în acelaşi timp şi cel mai bun prieten. Conectarea cu partenerul tău pe plan mental este mult mai importantă pentru tine decât să vă petreceţi timpul unul în braţele celuilalt. Pui mult accent ca într-o relaţie să ai ce să vorbeşti cu cel cu care-ţi împarţi viaţa şi să aveţi pasiuni în comun.

Peşti

Eşti o persoană romantică,căreia îi place să iubească şi să fie iubită. Ai vrea să-ţi găseşti un partener care să-ţi ofere atât siguranţă financiară,cât şi libertate. Pentru că se întâmplă deseori să fii atrasă de persoane nepotrivite pentru tine,iei hotărâri pe care le regreţi mai târziu. Cea mai mare provocare a ta este să-i ceri partenerului direct ceea ce vrei. Aminteşte-ţi că trebuie să vorbeşti deschis cu el despre orice,pentru că el nu-ţi poate citi gândurile.

Ştiai că...

...femeile fidele sunt născute În Taur,Leu şi Fecioară,iar bărbaţii cei mai loiali sunt în Rac,Vărsător şi Capricorn?



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg