Horoscopul banilor

1 74450 original jpg jpeg

Banii nu reprezintă centrul universului, însă fără ei ştii cu siguranţă ce înseamnă lipsurile şi problemele din familie. Aşa că nu ar strica să afli din timp ce-ţi spun astrele în legătură cu situaţia ta financiară.

Berbec

21 martie – 20 aprilie

Încearcă să nu te pripeşti cu deciziile legate de investiţiile financiare. Te aşteaptă o perioadă dificilă,aşa că este bine să rămâi calmă şi pusă pe analizat fiecare fateţă a unei posibile afaceri. Vei simţi când este cazul să iei avânt.

Taur

21 aprilie – 21 mai

Unele schimbări s-ar putea să apară,astfel că modificările de origine financiară îţi pot distrage atenţia de la adevăratele scopuri. Chiar dacă aceste evenimente îţi pot da dureri de cap,vei reuşi să treci cu bine de ele. În plus,ele îţi vor aduce mai mult experienţă pentru situaţiile viitoare.

Gemeni

22 mai – 21 iunie

O să dai de băut prietenilor! Te întrebi de ce? Păi,astrele îţi spun numai de bine. Este posibil să avansezi în carieră şi să câştigi recompense financiare neaşteptate. Pleacă-ţi urechea la aceste oportunităţi şi ia cea mai bună decizie în funcţie de circumstanţe.

Rac

22 iunie – 22 iulie

Întotdeauna ţi-a plăcut să duci lucrurile la bun sfârşit. Însă nu te bucura prea mult pentru reuşitele din ultimele zile. Sarcinile de lucru pe care le vei primi nu sunt legate de succesele tale anterioare. Acestea te vor solicita din plin şi vei munci din greu pentru a le arăta celorlalţi cât eşti de eficientă.

Leu

23 iulie – 21 august

Urmează o perioadă foarte „luminoasă” din punct de vedere financiar,deoarece marchează un nou început în viaţa ta. Poate fi vorba de un nou loc de muncă,un nou proiect sau un coleg abia ajuns în companie. Oricum ar fi,este o nouă posibilitate de a învăţa lucruri noi şi de a câştiga bani în plus. Ai grijă să nu te implici în probleme controversate care nu te privesc în mod direct.

Fecioară

22 august – 23 septembrie

Este o perioadă propice să iei o mică pauză şi să-ţi reevaluezi cariera şi cum te raportezi la ea ca şi persoană. Încearcă să vezi ce ai vrea să păstrezi şi să schimbi în ceea ce priveşte legătura cu sarcinile de muncă. În funcţie de aceste decizii,noi oportunităţi interesante pot apărea.

Balanţă

24 septembrie – 23 octombrie

Norocul este de partea ta luna aceasta. Lucrurile vor merge bine la locul de muncă şi situaţia ta financiară va înflori peste noapte. De asemenea,vei primi o recunoaştere substanţială a muncii tale. Nu uita însă să împarţi cu ceilalţi rezultatele pozitive ale muncii şi averii tale.

Scorpion

24 octombrie – 22 noiembrie

O serie de probleme o să intervină în viaţa ta personală. Ai grijă să nu le iei cu tine la serviciu,deoarece o să-ţi afecteze munca. Încearcă să amâni orice decizie grea şi ocupă-te mai întâi de aceste nereguli.

Săgetător

23 noiembrie – 22 decembrie

S-ar putea să fii dezamăgită de anumite gânduri în perioada aceasta,dar nu le lăsa să stea în calea succesului tău. Dacă te-ai pus pe treabă,concentrează-te pe ce ai de făcut până la capăt.

Capricorn

23 decembrie – 20 ianuarie

Te aşteaptă o perioadă agitată,în care o să ai multe de făcut. Multe dintre aceste activităţi îţi sunt neplăcute,dar nu le poţi refuza. Încearcă să nu le amâni şi fă-le cât mai repede pentru a te putea relaxa.

Vărsător

21 ianuarie – 19 februarie

Lucrurile merg foarte greu la locul de muncă,mai ales la partea cu recompensele financiare. În loc să te concentrezi pe problemele şi nereuşitele celorlalţi,ai face bine să-ţi îndrepţi privirea către tine. Şi nu uita să faci economii!

Peşti

20 februarie – 20 martie

Nu te mai plânge că n-ai bani şi încearcă să găseşti soluţii pentru a ieşi din impas. Asta mai ales că astrele îţi sunt favorabile în acest sens. Dar fără efort şi multă muncă,nu-ţi va ieşi nimic bun. Aşa că fă-ţi un plan de bătaie.



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg