Horoscopul carierei

1 74450 original jpg jpeg

Semnul astral în care te-ai născut spune mult despre atitudinea ta faţă de bani, adică modul în care-i cheltui şi-i drămuieşti, precum şi cum îi poţi câştiga, astfel încât să-ţi fie de ajuns.

Citeşte în continuare mai multe despre tine şi despre cum eşti la locul de muncă!

Berbec

21 martie – 20 aprilie

Eşti îndrăzneaţă şi-ţi place să câştigi în orice situaţie. Nu-ţi doreşti neapărat să fii bogată,ci să arăţi celorlalţi că poţi duce la bun sfârşit orice sarcină de muncă. Această calitate ţi-ar putea aduce necazuri. Îi ajuţi pe ceilalţi şi banii sunt pentru tine simple monede care îţi aduc relaxare şi confort.

Taur

21 aprilie – 21 mai

Eşti o persoană calculată şi drămuieşti cu grijă orice banuţ câştigat. Din fericire,nu te deranjează să munceşti din greu pentru lucrurile bune din viaţă. Îţi place să investeşti pe termen lung în afaceri. De asemenea,îţi duci mereu treburile la bun sfârşit şi ai ordine în acte,chiar dacă ceilalţi te percep ca pe o visătoare incurabilă.

Gemeni

22 mai – 21 iunie

Schimbătoare,greu de „citit”-iată câteva dintre caracteristicile tale. Când ai treburi de făcut,totul ţine de stare. Te bazezi foarte mult pe şarm şi pe capacitatea ta de a justifica lucrurile chiar şi când nu este nevoie. Lucrezi foarte bine într-un program flexibil,te implici în mai multe activităţi şi nu-ţi place să fii tipicară. Un serviciu cu program redus ţi-ar mai acoperi datoriile.  

Rac

22 iunie – 22 iulie

O carapace tare te protejează,deoarece ai nevoie de securitate şi de stabilitate financiară. Te simţi bine la locul de muncă atunci când faci bani buni din asta şi ai încredere în instinctele tale. Nu în ultimul rând,eşti un strateg la mare căutare şi te simţi în elementul tău când vine vorba să închei afaceri ce par imposibile. Îţi stă bine ca femeie de afaceri.

Leu

23 iulie – 21 august

Iată şi starul zodiacului! Ce-ţi place să faci? Păi,este simplu de răspuns. Vrei să fii în centrul atenţiei. Şi dacă asta se întâmplă la locul de muncă,cu atât mai bine. Nu-ţi place să pierzi şi îţi găseşti mereu resursele s-o iei de la capăt în caz de eşec. Dincolo de toate defectele tale,eşti o persoană generoasă şi nu eziţi să-ţi ajuţi colegii de serviciu.

Fecioară

22 august – 23 septembrie

Cei născuţi sub acest semn sunt binecuvântaţi cu un bun simţ al afacerilor şi gestionează foarte bine banii lor şi ai altora. În plus,tratezi cu calm situaţiile tensionate de la locul de muncă şi-i temperezi pe cei necumpătaţi cu acţiunile lor. Fecioarele sunt independente,rareori cheltuitoare şi te linişteşti doar când salariul este virat pe cont.

Balanţă

24 septembrie – 23 octombrie

Îţi doreşti echilibru pe toate planurile vieţii tale,dar eşti o fricoasă când vine vorba să iei decizii. Ţi se oferă un nou loc de muncă sau o altă posibilitate de a avansa în carieră? Nu ştii dacă să rişti sau nu. Poţi pierde multe pe plan profesional datorită nehotărârii tale. Eşti atractivă şi carismatică,dar ai nevoie de un partener care să te ţină cu picioarele pe pământ şi care să te motiveze să-ţi îndeplineşti sarcinile de serviciu.

Scorpion

24 octombrie – 22 noiembrie

Scorpionul este semnul tranzacţiilor complexe şi misterioase. Nu se ştie niciodată cum rezolvi lucrurile,dar reuşeşti să fii cu un pas înaintea tuturor. O femeie puternică,tăcută,cu nervi de oţel şi puterea de a lăsa în spate frustrările şi temerile din copilărie. Îţi place să deţii controlul,iar banii şi serviciul îţi oferă cele mai mari satisfacţii.

Săgetător

23 noiembrie – 22 decembrie

Nu este cazul să-ţi faci griji! Săgetătorul este cea mai norocoasă zodie. Îţi merge bine la locul de muncă şi ai parte de resurse financiare generoase ca să te distrezi. N-ar strica să fii atentă la ceea ce ai de făcut la locul de muncă,chiar dacă n-ai probleme în a veni cu idei ingenioase şi perspective nemaiîntâlnite de afaceri.

Capricorn

23 decembrie – 20 ianuarie

Disciplinată şi orientată către îndeplinirea obiectivelor profesionale,munceşti din greu pentru a te întreţine. Eşti pesimistă din fire şi te aştepţi mereu la ceea ce este mai rău. Dar ai parte de surprize plăcute şi eşti un administrator de excepţie.

Vărsător

21 ianuarie – 19 februarie

Cei născuţi sub acest semn sunt persoane logice şi raţionale,cu o putere extraordinară de a se integra în grupul de muncă. Au scopuri nobile,de genul că vor să salveze planeta şi să aleagă soluţia dreaptă pentru a rezolva conflictele cu conducerea sau colegii.

Peşti

20 februarie – 20 martie

De la persoanele născute sub acest semn nu ştii niciodată la ce să te aştepţi. Sunt mereu în căutare de ceva mai bun,ba de un nou serviciu,ba de un alt mod de a trata sarcinile de la locul de muncă sau de a discuta cu clienţii. Firi empatice,aceştia sunt extraordinari colegi de serviciu care nu-i lasă la greu pe ceilalţi.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg