Horoscopul lunii iunie

1 56933 original jpg jpeg

Mai sunt doar câteva zile până la începutul verii şi unii nativi deja se pregătesc de vacanţă. Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri, află ce îţi rezervă astrele pentru luna iunie.

Berbec

Nici bine nu a început vara că deja te gândeşti doar lavacanţă. Ţi-ai făcut planuri din timp şi ştii cum şi unde îţi vei petrece vara. Dar nu te grăbi! În luna iunie,vei mai avea multă treabă la serviciu,pe care trebuie să o rezolvi înainte de concediu. Pe plan amoros,ai putea să încerci să ai mai multă răbdare cu partenerul de viaţă şi să vă detensionaţi relaţia din când în când.

Taur

Deşi eşti o persoană foarte muncitoare,în luna iunie îţi vei dori să fii oriunde altundeva însă nu la muncă. Asta pentru că ţi-e dor de o binemeritată vacanţă,în care să te bucuri de soare şi să te relaxezi alături de prieteni. Încearcă să te pui pe tine pe primul loc şi să îţi permiţi,din când în când,să mai ieşi şi să socializezi.

Gemeni

În luna iunie,partenerul de viaţă îţi va da câteva bătăi de cap. Fie că e prea pretenţios,fie că nu e mulţumit de tine şi te critică,cert este că relaţia voastră ar putea avea de suferit dacă nu lămureşti lucrurile. Încearcă să rezolvi totul cu calm şi poate îl împaci cu o escapadă romantică.

Rac

Ai mai multe oferte de călătorii şi nu ştii pe care să o alegi. Eşti un om foarte organizat,aşa că muncade la birou nu este un impediment înainte de concediu. Destinaţia pe care o vei alege te va bucura,cu siguranţă,şi îţi va încărca bateriile pentru tot anul. Ai grijă la sănătate,căci expunerea la soare îndelung ţi-ar putea face rău.

Leu

Deşi problemele de sănătate din ultima perioadă nu ţi-au dat pace,ai o stare de spirit mai bună iar în luna iunie vei fi mai optimistă. Asta pentru că planetele se vor alinia exact aşa cum îţi doreşti,aşa că e un moment prielnic să faci câteva schimbări în viaţa ta. Poate ar fi timpul să îţi cumperi ceva nou,doar pentru tine.

Fecioară

Munceşti din greu şi nu eşti foarte mulţumită în relaţia de cuplu. Din cauza asta,nu reuşeşti să te bucuri de nimic din ce îţi rezervă vara. E posibil să ai şi câteva probleme de sănătate la sfârşitul lunii iunie,aşa că mare atenţie dacă vrei să pleci la un drum lung.

Citeşte şi Află ce îţi rezervă astrele vara aceasta

Balanţă

În luna iunie,ai multe proiecte care te vor obosi la maximum. Trebuie să faci faţă stresului şi să ai grijă la cum te alimentezi şi cum te odihneşti. Încă nu te-ai gândit la vacanţă,dar ai timp destul lunile următoare.

Scorpion

E posibil să pleci în iunie într-o destinaţie pe care ai aşteptat-o de foarte mult timp şi eşti extrem de fericită. Nu uita să îţi pui tot ce ai nevoie în bagaj,nu de alta,dar nu ai vrea să te trezeşti cu surprize neplăcute. Orice ar fi,nu te aventura în experienţe noi,căci s-ar putea să nu ştii să le gestionezi.

Săgetător

Un weekend cu prietenii la munte sau la mare este vacanţa ideală pentru tine. Munceşti atât de mult şi îţi place să te implici în toate,încât nu ai timpul şi răbdarea necesare să mai plănuieşti minuţios o vacanţă. Eşti o persoană spontană,care ia deciziile pe moment şi nu se gândeşte prea mult. Important e să nu regreţi deciziile luate.

Capricorn

Ai vrea să pleci la mare câteva zile,însă nu ştii dacă îţi permite bugetul. Deşi eşti o persoană economă,care mereu strânge câte ceva în puşculiţă,ai prefera să îi investeşti în ceva de durată,nu într-o vacanţă. Dacă nu ştii ce să faci,întreabă-ţi familia,care te va sfătui cel mai bine.

Vărsător

Ai foarte multe planuri de viitor,iar luna iunie înseamnă pentru tine un nou început. E posibil să te muţi într-o casă nou sau,de ce nu,într-un alt oraş. De asemenea,pe plan profesional îţi merge foarte bine şi ai parte numai de aprecieri din partea colegilor. Acest lucru te ajută foarte mult deoarece îţi creşte încrederea de sine.

Peşti

Un concediu binemeritat bate la uşă aşa că bucură-te de el cât poţi! Ai grijă să nu stai prea mult la soare şi să te hidratezi deoarece pielea ta poate suferi câteva probleme. Indiferent de destinaţia pe care ai ales-o,spiritul şi energia pozitivă te vor urma peste tot,astfel încât îi vei molipsi şi pe cei din jurul tău.

Citeşte şi Ce semn eşti în zodiacul mayaş

Sursă foto happenings.lp.in 



Recente

Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg